Naar boven

Loof bedden

Een slaapkamer is dé plek waar jij helemaal tot rust hoort te komen. De collectie Loof bedden mag je om die reden niet missen. Niet alleen omdat ze een genot zijn om naar te kijken, maar ook een rustgevend design hebben. De Loof bedden zijn er in verschillende soorten en maten. Zo zit er vast een bed bij die voldoet aan jouw wensen. Allereerst stellen we je graag voor aan het Loof Basket bed met hoofdbord 160x200. Door het minimalistische design creëert dit bed al gauw een oase van rust. Het is ook meer dan logisch dat je elke ochtend weer uitgerust wakker wordt. Dat wil jij toch ook? Dit Nederlandse merk heeft meer bedden waar jij vast van onder de indruk raakt. Ga maar snel de Loof bedden bekijken! 

Slapen met Loof

Ward van Zandvoort heeft het Nederlandse merk Loof opgericht. Ze hebben veel meer dan bedden, maar een belangrijk deel van de collectie focust zich hier wel op. We hebben het dan over de collectie Loof Sleeping. De ontwerpers achter het merk Loof hebben allemaal één gedachte gemeen: je woont fijner in een mooi, persoonlijk huis. Dit is ook de gedachte die zij in hun achterhoofd houden tijdens het ontwerpproces. Een aantal bekende collecties van Loof zijn de Pure en Frame series. Deze collecties zijn rijkelijk gevuld met bedden die jou een fijne, comfortabele nachtrust gunnen. Bij elk van de Loof bedden komt die Scandinavische stijl naar boven door het minimalistische design dat ze stuk voor stuk hebben.

Meer fraaie Loof bedden

De Frame bedden kenmerken zich door strakke, rechte lijnen op het hoofdbord na dan. Dat geldt ook voor het Loof Frame bed met hoofdbord type 2 180x200. Dit hoofdbord maakt een nachtkastje vrijwel overbodig. Je hebt hierop namelijk voldoende ruimte om bijvoorbeeld je wekker en mobiel neer te leggen. Ideaal voor degenen die naast hun bed niet meer zoveel ruimte overhebben om bijvoorbeeld een of meerdere nachtkastjes neer te zetten. Ga je liever voor een bed met een witte look? Dan kan het Loof Pure bed met hoofdbord 160x200 misschien wel aan jouw wensen voldoen. Om het bed compleet te maken, hebben we voor jou ook een bijpassend(e) matras en lattenbodem. Zo ben jij helemaal klaar voor die rustgevende nachtrusten die jou te wachten staan. Slaap lekker!

Loof bedden bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Loof. Dat betekent dat wij alle Loof bedden kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Loof bedden gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Loof
Filters
Productsoort
Bed
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad