Naar boven

Loof Basket

Door het minimalistische design en het gebruik van hout is het niet gek dat het Loof Basket bed een Scandinavische uitstraling heeft. Toch is het Basket bed niet gemaakt door een Scandinavisch designlabel, maar door het Nederlandse label Loof. Door zijn minimalistische uitstraling leent het bed zich perfect voor het creëren van een serene en kalme sfeer in de slaapkamer. Het Basket bed is echter niet alleen mooi maar omdat kwaliteit hoog in het vaandel staat bij Loof, ben je ook nog eens verzekerd van heerlijk slaapcomfort. Om ervoor te zorgen dat er voor elke slaapkamer een passend Basket bed is, is het bed verkrijgbaar in verschillende afmetingen. In het Basket bed met hoofdbord 160x200 kun je heerlijk rustig wakker worden in een warme sfeer. Het wat bredere Basket bed met hoofdbord 180x200 is op zijn plaats weer geschikt voor wie net iets meer ruimte wil.

Sorteren op

1-2 van 2 producten

Loof

Meubels van hout, eerlijke materialen, natuurlijke afwerkingen en een serene geometrie is waar Loof voor staat en dat zie je direct terug in de Basket beddenserie. Ward van Zandvoort heeft als derde generatie beddenmaker zijn droom waargemaakt en met Loof zijn eigen label in de markt gezet. Het designmerk Loof richt zich niet alleen op de slaapkamer maar op het gehele huis. Omdat Ward van Zandvoort is opgegroeid met oog voor detail, maakt Loof tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zal blijven waarderen. Het lichte kleurgebruik bij de meubels en de comfortabele esthetiek zijn eigenschappen die elk product typisch Loof maken. Loof is ervan overtuigd dat je fijner woont in een mooi en persoonlijk huis en dit zie je altijd terugkomen bij de nieuwe ontwerpen die Loof op de markt brengt.

Minimalistische Loof Basket bedden

Niet alleen de strakke lijnen en de schuine pootjes van de Loof Basket bedden zorgen voor het Scandinavische gevoel, ook het materiaal draagt hieraan bij. De bedden zijn gemaakt van multiplex met een hoogwaardig eikenfineer. De combinatie van het grafische effect van het multiplex en de structuur van het eikenfineer zorgt voor een genuanceerd lijnenspel. Het Basket bed komt standaard met een hoofdbord. De belijning hiervan geeft Basket een speelse en bijzondere uitstraling die goed bij het minimalistische design past.

Loof Basket bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Loof. Dat betekent dat wij alle producten uit de Loof Basket collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Loof Basket gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Loof
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad