Naar boven

Over Livingstone Design 

Livingstone Design is een designlabel van eigen bodem dat in 2016 is opgericht. Bij dit designlabel vind je meubels naar de allernieuwste interieurtrends die jou en jouw woonomgeving gelukkiger maken. De collectie van Livingstone Design bestaat uit kleinmeubels, woonaccessoires en verlichting die ontworpen zijn door verschillende ontwerpers uit binnen- en buitenland. Dit designlabel geeft verschillende ontwerpers de kans zich aan het label te binden zodat zij hun prachtige ontwerpen kunnen aanbieden en deze bekendheid kunnen geven. Zo wordt het assortiment telkens vernieuwd en verrijkt met producten van diverse ontwerpers waardoor er een breed en variërend aanbod is. Op deze manier weet je zeker dat er altijd wel iets van Livingstone Design is dat bij jou en je huis past.  

Jones zitmeubilair van Livingstone Design

De veelzijdige Jones serie van Livingstone Design biedt alle ingrediënten voor een heerlijke zithoek. Onze grote favoriet is de Jones fauteuil. Deze fauteuil heeft namelijk het perfecte formaat. De fauteuil is niet te laag, niet te hoog, niet te smal en ook zeker niet te breed. Hierdoor kun je er heerlijk in wegzakken. En geloof ons, met een zacht kussen, een wollig dekentje, een warm drankje en een boek kom je niet meer van deze fauteuil af. Wil je het comfort liever delen met je wederhelft? Kijk dan eens naar de Jones 2-zits bank. De ideale tweezitter voor in een kleinere woonkamer. Ga je liever languit of wil je met het hele gezin van dit fantastische comfort genieten? Dan is de Jones 3-zits bank van Livingstone Design de bank die je nodig hebt.  

Livingstone Design Jones bij Flinders 

Flinders is officieel dealer van Livingstone Design. Dat beteken dat wij alle Livingstone Design Jones meubels kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Livingstone Design. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. 

Livingstone Design
Filters
Subcategorie
Geschikt voor
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Op voorraad