Lirio by Philips vloerlampen

Strak, stijlvol en innovatief: dat moet wel een Lirio by Philips vloerlamp zijn. De staande lampen uit de collectie van dit oer-Hollandse verlichtingsmerk zijn stuk voor stuk prachtig om te zien. Naast een uniek design heeft een Lirio by Philips vloerlamp ook nog eens een energiezuinig karakter. Zo werkt de Piculet vloerlamp LED, zoals de naam al doet vermoeden, volledig op ledverlichting. Deze Lirio by Philips vloerlamp gaat dan ook een leven lang mee zonder dat je de lichtbron hoeft te vervangen. Ook de bescheiden Eron vloerlamp LED maakt gebruik van dit trucje. Dankzij de ingebouwde ledverlichting heeft Lirio by Philips de kap van deze vloerlamp superklein kunnen houden, wat hem tot een hele elegante lamp maakt. Maar er is meer!

Sorteren op

1-1 van 1 producten

Lirio by Philips

Lirio by Philips wordt ook wel gezien als het paradepaardje van Philips. Deze collectie verlichting is tot stand gekomen vanuit een eenvoudige gedachte, namelijk de belangrijke rol die licht in ons leven speelt. Lirio by Philips biedt daarom een collectie die zowel inspireert als karakter toevoegt. En dat doet ze door opvallende ontwerpen te combineren met innovatieve (led)verlichting. Inmiddels mag Lyrio by Philips zich meten met de beste design labels, zo blijkt uit de vele internationale prijzen die in de wacht zijn gesleept. En het beste is dat iedere lamp uit deze collectie, dus ook de Lirio by Philips vloerlamp die jij zo mooi vindt, verkrijgbaar is bij Flinders. Kom dus snel shoppen!

In balans met de Lirio by Philips vloerlamp

Nog een bijzondere Lirio by Philips vloerlamp is de Balanza vloerlamp. De Balanza vloerlamp heeft zijn naam te danken aan het design, want het lijkt wel alsof de kap en de voet van de lamp elkaar in evenwicht houden. De brede kap zorgt ervoor dat deze Lirio by Philips vloerlamp het licht prettig verspreid. Wie het nog gekker maakt, is de Posada vloerlamp. Het lijkt wel alsof deze Lirio by Philips vloerlamp ieder moment de andere kant op kan zwaaien, zoals de kap balanceert op de slanke steun. Maar wees gerust, we hebben al vele exemplaren van deze prachtige Lirio by Philips vloerlamp verkocht, en de nieuwe eigenaren zijn er stuk voor stuk erg gelukkig mee. Ben jij de volgende?

Lirio by Philips vloerlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lirio by Philips. Dat betekent dat wij elke Lirio by Philips vloerlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Lirio by Philips vloerlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Lirio by Philips vloerlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van Lirio by Philips vloerlampen gemiddeld met 0 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 0 beoordelingen.

Productsoort
Prijs
>>
<<
    €
Update
Kleur
Naar boven