Lirio by Philips Bonq

Lirio by Philips wordt vaak het paradepaardje van Philips genoemd. Deze collectie verlichting is tot stand gekomen met het oog op de belangrijke rol die licht in ons leven speelt. Met de Lirio by Philips Bonq serie biedt Philips dan ook verlichting die zowel inspireert als karakter toevoegt. Deze collectie is ideaal om iets in de spotlights te zetten dankzij de enorme lichtbron, zoals die van de Bonq 1 spot. Dankzij het volledig draaibare armatuur kun je het licht precies daar laten schijnen waar je het nodig hebt!

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Een Bonq licht van Lirio

Maar de Lirio by Philips Bonq 2 spot is wellicht nog handiger. Deze lamp is ideaal als er twee zaken tegelijkertijd om aandacht vragen. Je kunt beide spots namelijk 360 graden draaien. De lamp is, net als de andere producten uit de collectie, verkrijgbaar in aluminium en wit. Zo kun je er altijd eentje vinden die bij jouw interieur past! Wil je, tot slot, nog meer verlichten? Dan is er de Lirio by Philips Bonq 4 spot. Er worden vier halogeenlampen meegeleverd en de spot is aan te sluiten op een wandddimmer. Heb jij je keuze al gemaakt?

Lirio by Philips Bonq collectie: scherpe prijzen & snel geleverd

Flinders is official dealer van alle Bonq producten van Lirio by Philips. Wij hebben veel op voorraad en kunnen snel leveren. Daarnaast proberen wij je altijd de laagste prijs te bieden! Ben je op zoek naar een specifieke Bonq lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 3030 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar.

Naar boven