Lirio by Philips

Lirio by Philips is het paradepaardje van Philips. Deze collectie verlichting is tot stand gekomen vanuit een simpel uitgangspunt, namelijk de belangrijke rol die licht in ons leven speelt. Dit verlichtingsmerk wil daarom een collectie bieden die zowel inspireert als karakter toevoegt. En dat doen ze door opvallende ontwerpen te combineren met innovatief (led)licht. Als je de iconische Piculet vloerlamp en Nick-Knack vloerlamp ziet, is het niet moeilijk om deze filosofie te herkennen. Het spel met licht en schaduw komt juist weer goed naar voren bij de verschillende spots die er zijn. Dat Lirio by Philips vanuit een succesformule werkt moge duidelijk zijn. Intussen kan de collectie zich meten met de beste designlabels, dat blijkt ook uit de vele internationaal erkende prijzen die in de wacht zijn gesleept. Laat je inspireren door deze verlichting.

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Inspirerende ledverlichting van Lirio

Omdat Lirio by Philips streeft naar innovatieve ontwerpen die ook nog eens energie-efficiënt is, kom je al snel uit bij led. Zoals gloeilampen ooit kaarsen hebben vervangen, worden nu de halogeen- en spaarlampen vervangen voor LED. Lirio by Philips omarmt deze vooruitgang. Het biedt niet alleen de mogelijkheid om klassieke ontwerpen eens opnieuw te bekijken, maar ook de vrijheid om met unieke lampen en vormen te komen. Wat dacht je bijvoorbeeld van de La Lente tafellamp en de Ecliptic hanglamp. Beide zijn unieke lampen die optimaal gebruikmaken van de mogelijkheden die led biedt. Wij zijn bijvoorbeeld helemaal weg van de Posada serie. Deze lampen hebben een prachtige lampenkap die op originele wijze is verbonden met de slanke poot. Zo lijkt de lamp wel heen en weer te zwaaien. De unieke verlichting van Lirio by Philips heeft in korte tijd hoge ogen gegooid. Over een periode van drie jaar heeft de collectie maar liefst zes internationaal erkende prijzen mogen ontvangen. Zo is de Red Dot Design Award meerdere keren uitgekeerd en ook de iF Product Design Award is aan maar liefst negen verschillende producten toegekend. Onder de prijswinnaars zitten bijvoorbeeld de Balanza tafellamp en de Cielo hanglamp. Het grote aantal onderscheidingen is een erkenning van het talent dat bij Lirio by Philips rondloopt.

Fraaie lampenseries

De meeste series van Lirio by Philips bestaan uit spots. Daarvoor kun je bij dit verlichtingsmerk dus prima terecht. Houd je van strakke lijnen? Dan passen de spots uit de Bloq en Bonq collecties vast en zeker bij jouw smaak. Flinders heeft al deze soorten spots. Zo is er altijd een model dat bij jouw interieur past. Deze series hebben spots met zowel één als meerdere lichtbronnen. Het maakt dus niet uit of je één of meerdere zaken in de spotlight wil zetten. Met Lirio by Philips spots kan en mag alles. Maar er is meer dan alleen spots. Zo heeft dit merk haar collectie uitgebreid met prachtige vloerlampen, tafellampen en wandlampen. Ook is de nieuwe serie Balanza toegevoegd aan het rijtje imposante ontwerpen. De behaalde successen zijn voor Lirio by Philips geen reden om op haar lauweren te rusten. Zo is de ruime collectie in 2014 uitgebreid met nieuwe ontwerpen. Naast de reeds genoemde Piculet en La Lente is er ook de bijzondere Skive hanglamp. Daarnaast werd de Retro-Planet tafellamp geïntroduceerd. Een lamp die een knipoog is naar de jaren 50 met zijn retro ontwerp en verschillende kleuren. Uiteraard wel uitgerust met een moderne ledlichtbron. Naast al dit moois heeft dit merk ook prachtige vloerlampen in haar collectie. 

Lirio by Philips bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lirio by Philips. Dat betekent dat wij alle producten van Lirio by Philips kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt. Wij verzenden bovendien gratis in de Benelux. 

Naar boven