Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Lightyears verlichting

Lightyears produceert betaalbare designlampen die een goede kwaliteit en dit samen met een mooie afwerking en optimale verlichting met elkaar verbinden. Het verlichtingsmerk is afkomstig uit Denemarken al doet de Italiaanse allure van de designverlichting anders vermoeden. Bij dit Deense merk vind je designverlichting in alle soorten en maten: vloerlampen, tafellampen en wandlampen. De bekendste serie van Lightyears is toch wel de Caravaggio. Een van de toppers binnen deze collectie is wel de Lightyears Caravaggio hanglamp die in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar is.

Lightyears vloerlampen in alle soorten en maten

Wil je je interieur graag voorzien van een fraaie vloerlamp? Dan zit je in deze collectie vloerlampen helemaal goed. De Lightyears Caravaggio Read vloerlamp komt goed van pas bij het lezen van een boek, krant of tijdschrift. Het is dan ook al snel je grootste vriend wanneer je gaat lezen. De vloerlamp is maar 110 centimeter hoog waardoor hij extra geschikt is hiervoor. De lichtintensiteit kun je helemaal zelf aanpassen naar de sterkte die je op dat moment nodig hebt door het gebruik van de dimmer. Ben je op zoek naar een totaal ander design? Misschien voldoet de Lightyears Caravaggio Matt vloerlamp grijs aan je wensen. Zowel de poot als de voet hebben een doffe lak terwijl de lampenkap hoogglans is. Juist dit contrast maakt deze vloerlamp bijzonder en vormt een aanwinst voor ieder interieur.

Lightyears vloerlampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle Lightyears vloerlampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lightyears en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Lightyears, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.