Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Lightyears Verlichting

Lightyears produceert betaalbare designlampen die een goede kwaliteit en dit samen met een mooie afwerking en optimale verlichting met elkaar verbinden. Het verlichtingsmerk is afkomstig uit Denemarken al doet de Italiaanse allure van de designverlichting anders vermoeden. Bij dit Deense merk vind je designverlichting in alle soorten en maten: hanglampen, tafellampen en wandlampen. De bekendste serie van Lightyears is toch wel de Caravaggio. Een van de toppers binnen deze collectie is wel de Lightyears Caravaggio hanglamp die in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar is.

Moderne Lightyears tafellampen

Een lamp met persoonlijkheid: de Lightyears Night Owl tafellamp. Deze lamp is echt kenmerkend voor Deens design (op zijn best). Het doel van Nicholai Wiig Hansen was om een lamp te ontwerpen die dat gezellige, Scandinavische licht kon verspreiden. Dat is hem in elk geval goed lukt! Hij komt werkelijk in elke ruimte tot zijn recht. We laten je ook graag nog kennismaken met een totaal anders vormgegeven lamp: de Lightyears Volume tafellamp LED. Het voordeel van deze lamp is dat je heel eenvoudig zelf de mate van lichtintensiteit kunt bepalen met de dimmer die zich op de armatuur bevindt. Deze dimmer werkt eigenlijk exact als een volumeknop die je bedient met een draai van je pols.

Lightyears tafellampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle Lightyears tafellampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar specifieke Lightyears tafellampen en staan deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een tafellamp van Lightyears, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.