Lightyears Suspence

De lampen uit de Lightyears Suspence collectie ogen misschien wat saai, maar toch zijn de lampen een aanwinst voor je interieur. Het ontwerpersduo GamFratesi haalde hun inspiratie uit het vertalen van een beweging in een fysieke vorm. De Lightyears Suspence Nomad vloerlamp is een mooi voorbeeld uit deze collectie. Op het eerste gezicht lijkt deze lamp op een hanglamp, maar die functie vervult hij absoluut niet. Deze lamp biedt je de uitgelegen kans om een plekje in je woning vrij te maken waar hij je het licht geeft dat je nodig hebt. Los van deze functionele eigenschap, is het ook een lust voor het oog. Heb je hem op een andere plek nodig? Dan pak je hem op aan het siliconen handvat en verplaats je hem naar de plek waar hij je goed van dienst kan zijn. Wil je meer lampen spotten? Bekijk dan de complete collectie. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lightyears design

Het Deense Lightyears is een designlabel met prachtige designverlichting. Dit merk is opgericht in 2005. Het ontwerpersteam van Lightyears houdt zich tijdens het ontwerpproces bezig met een natuurlijke drie-eenheid. We hebben het dan over de functionaliteit, het licht zelf en de stijlvolle kunstzinnige kant van een lamp. Van tafellampen tot hanglampen en van vloerlampen tot wandlampen. De collectie van Lightyears bestaat uit tal van lampen in alle soorten en maten. De stevige materialen en het tijdloze design zorgen ervoor dat je langdurig plezier hebt van elk van deze lampen. Door de variërende collectie vind je lampen die in elke ruimtesoort van pas komen. Inmiddels worden de lampen van dit Deense designlabel in meer dan zestig landen over de hele wereld verkocht.

In de spotlight: Ligtyears Suspence hanglampen

Een hanglamp kun je niet missen in je woning. In vrijwel elke ruimte kom je wel een hanglamp tegen. Een lamp die gezien mag worden. En daarom stellen we je graag voor aan de Lightyears Suspence P1 hanglamp. Dit is de kleinste van het stel met een hoogte van 22,5 centimeter en een diameter van 24 centimeter. Om het nog gezelliger en sfeervoller te maken, creëer je een speelse look door de Lightyears Suspence P2 hanglamp erbij te hangen. Hang ze op een verschillende hoogte en het geheel is een plaatje om naar te kijken. Individueel van elkaar komen ze ook uitstekend tot hun recht in bijvoorbeeld je woonkamer, slaapkamer of hal.

Lightyears Suspence bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lightyears Suspence collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lightyears en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.