Naar boven
Sorteren op

1-1 van 1 producten

Lightyears Verlichting

Lightyears produceert betaalbare designlampen die een goede kwaliteit bevatten en dit samen met een mooie afwerking en optimale verlichting met elkaar verbinden. Het verlichtingsmerk is afkomstig uit Denemarken al doet de Italiaanse allure van de designverlichting anders vermoeden. Bij dit Deense merk vind je designverlichting in alle soorten en maten: hanglampen, tafellampen en wandlampen. De bekendste serie van Lightyears is toch wel de Caravaggio. Een van de toppers binnen deze collectie is de Lightyears Caravaggio hanglamp die in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar is. Door het ruime assortiment verlichting van Lightyears vind je vast een lamp die past bij je smaak.

Zwarte of koperen Lightyears Orient lampen?

De koperen variant van de Lightyears Orient hanglamp hebben we al wat aandacht gegeven. Toch stellen we je ook graag voor aan de Lightyears Orient Black hanglamp. Zoals de naam je vast al doet vermoeden, is dit de zwarte variant die is gemaakt van aluminium en rozenhout. Eigenlijk komt deze lamp pas sinds kort om het hoekje kijken. Hij is namelijk geïntroduceerd in 2015. Je kunt hem een mooi plekje geven boven je eettafel, in je woonkamer of in je slaapkamer. Of heb jij toevallig een ander gezellig plekje in gedachte? Eigenlijk komt deze lamp in elke ruimte wel goed tot zijn recht. Net als de koperen versie kun je deze lamp bestellen in drie formaten met verschillende diameters variërend van 22,5 centimeter tot en met 50 centimeter. Om het plaatje compleet te maken kun je de verschillende lampen in groottes en kleuren bij elkaar hangen. Dat vinden zij wel zo gezellig en ze geven je interieur daarom dan ook wat extra sfeer mee.

Lightyears Orient bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle Lightyears Orient lampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Lightyears Orient lamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een lamp uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.