Sorteren op

1-1 van 1 producten

Lightyears verlichting

Lightyears, opgericht in 2005, is een designmerk dat afkomstig is uit Denemarken. Bij  Lightyears zijn ze gefocust op verlichting. Ze hebben door de jaren heen al meerdere designlampen ontworpen. Er zijn lampen in alle soorten en maten: tafellampen, wandlampen en hanglampen. De ontwerpers van Lightyears houden zich bij het ontwerpen van de lampen aan een natuurlijke drie-eenheid. Het draait hier om de stijlvolle artistieke kant van de lamp, de functionaliteit en het licht zelf. De lampen gaan gegarandeerd met veel plezier lang mee. Dit komt door de goede materialen waarmee Lightyears werkt. Het is dus begrijpelijk dat deze verlichting over de hele wereld te vinden is. Doordat het assortiment zo groot en goed betaalbaar is vind je vast een Lightyears lamp die bij past bij jou.

De hoogte in met Lightyears

De ontwerpers van de Lightyears Mingus hanglampen dachten verder dan de standaardruimte die 2,60 meter hoog is. Want wat als je een ruimte moet belichten die acht meter hoog is en je geen spotjes wilt gebruiken? Hiervoor is de elegante Lightyears Mingus hanglamp P2 snoer 6m bedacht. Doordat de lamp aan een snoer van zes meter lang hangt, kan hij deze enorme ruimtes laten stralen. Maar naast deze mooie en eenvoudige Mingus collectie van Lightyears zijn er nog veel meer hanglampen waarmee je ruimtes laat stralen. De Lightyears hanglampen zijn in nog veel meer maten, vormen en kleuren te vinden. Voor iedereen zit er wat bij, welke hanglamp kies jij?=

Lightyears Mingus bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lightyears Mingus collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.  

Lightyears
Filters