Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lightyears

Lightyears staat voor hoge kwaliteit lampen voor zowel de private als de professionele sector. De drie-eenheid licht, functionaliteit en esthetica vormen hun inspiratie en komen samen in elk ontwerp van dit merk. Lightyears begon in 2005 en maakt sinds 2015 deel uit van de Republic of Fritz Hansen. Enkele ontwerpers die aan Lightyears verbonden zijn, zijn Cecile Manz, Gamfratesi en de Zweedse Monica Förster. Het motto van het Deense merk Lightyears is vorm volgt functie. Anders gezegd: een lamp moet beeldschoon zijn, maar ook praktisch. Vandaar ook dat iedere lamp gemaakt is van robuuste materialen die een leven lang in jouw huiskamer kan hangen.

Stijlvolle Lightyears KAISER Idell lampen

Je hebt van die lampen die je gewoon niet lelijk kúnt vinden. Neem bijvoorbeeld de KAISER Idell Luxus bureaulamp van Lightyears. Dit bureaulampje past perfect bij zijn broertjes en zusjes, maar kan zichzelf ook prima redden. Hij oogt chique en elegant, en heeft tegelijkertijd de speelsheid van het Pixar lampje. Of neem anders de KAISER Idell kantelbare vloerlamp. Op het eerste gezicht een gewone vloerlamp tot je nog eens kijkt. Dan zie je ineens de lichte buiging die de stang maakt en de perfecte afwerking. En dat is meteen de kern van deze collectie. De KAISER Idell lampen zijn stevige lampen zonder poespas en zeker niet de meest extravagante lampen die er op de markt te vinden zijn, maar ze zijn wel een lust voor het oog. Zonder arrogant te worden, natuurlijk.   

Lightyears KAISER Idell bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lightyears KAISER Idell collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuwe product ontvangt.