Naar boven

Lightyears Verlichting

Lightyears produceert betaalbare designlampen die een goede kwaliteit en dit samen met een mooie afwerking en optimale verlichting met elkaar verbinden. Het verlichtingsmerk is afkomstig uit Denemarken al doet de Italiaanse allure van de designverlichting anders vermoeden. Bij dit Deense merk vind je designverlichting in alle soorten en maten: hanglampen, tafellampen en wandlampen. De bekendste serie van Lightyears is toch wel de Caravaggio. Een van de toppers binnen deze collectie is wel de Lightyears Caravaggio hanglamp die in verschillende formaten en afwerkingen verkrijgbaar is.

Lightyears hanglampen in alle soorten en maten

Een variant op de Concert P3 is de Lightyears Concert P1 hanglamp. Het licht uit deze lamp schijnt niet alleen naar beneden, maar ook heel subtiel naar boven. Zo heb je in elk geval licht aan beide kanten. Door het bijgeleverde snoer van 300 centimeter kun je hem eenvoudig op de hoogte hangen die je wenst. De Caravaggio Opal hanglamp en de Caravaggio Matt hanglamp zijn afkomstig uit de Caravaggio familie. Deze lampen belichten niet alleen de omgeving, maar zijn vooral ook schitterend om naar te kijken. Ze zijn eigenlijk een meester in het spelen met licht. In principe kun je het licht ook instellen met de dimmer zoals jij het wilt. Dit hangt wel af van de soort lichtbron die je aanschaft. Ben je eigenlijk op zoek naar een totaal andere lamp? De Lightyears Aeon Rocket hanglamp grijs is dan misschien wel de lamp waar je naar op zoek bent. Je raakt er in elk geval nooit op uitgekeken.

Lightyears hanglampen bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle Lightyears hanglampen kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke hanglamp van Lightyears en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een hanglamp van Lightyears, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.

Flinders klanten beoordelen de producten van Lightyears hanglampen gemiddeld met 10 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.