Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Verlichting van het Deense Lightyears

Lightyears is een verlichtingsmerk dat is opgericht in 2005 en afkomstig is uit Denemarken. De ontwerpers van Lightyears houden zich bij het ontwerpen aan een natuurlijke drie-eenheid. Het gaat hier om de functionaliteit, het licht zelf en de stijlvolle kunstzinnige kant van de lamp. Bij dit merk vind je designverlichting in alle soorten en maten: hanglampen, tafellampen en wandlampen. Door de stevige materialen waarvan de lampen gemaakt worden en hun tijdloze design kunnen we je een lange en plezierige levensduur garanderen. Het is dus logisch dat de lampen van Lightyears in meer dan zestig landen over de hele wereld worden verkocht en in elke ruimtesoort te vinden zijn. Door het ruime en goed betaalbare assortiment van Lightyears vind je vast een lamp die bij je past.

Nog meer hanglampen van Lightyears

Naast het feit dat je hart waarschijnlijk gestolen is door de Lightyears Calabash collectie heeft Flinders nog een aantal hanglampen van Lightyears. We hebben meer dan dertig verschillende soorten. De designhanglampen zijn er in de mooiste bolvormen waarvan sommigen ook spannende details hebben. Naast de verschillen van de Lightyears hanglampen hebben ze wel gemeen dat ze een fijne sfeervolle uitstraling hebben. Je kunt ze dus overal ophangen! Nieuwsgierig? Bekijk dan snel de pagina met alle Lightyears hanglampen.

Lightyears Calabash bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lightyears. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lightyears Calabash collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product van Lightyears en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.