Naar boven

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lensvelt meets Studio Job

Dit Nederlandse merk is een begrip in de wereld van Dutch design. Lensvelt bestaat al sinds 1962 en werkt samen met vele getalenteerde ontwerpers. Voornamelijk ontwerpers van eigen bodem, aangezien deze heel vruchtbaar is. Het zal je daarom niet verbazen dat het assortiment ook een serie producten bevat die ontworpen zijn door Studio Job. Dit duo dat elkaar op de Design Academy in Eindhoven leerde kennen, is sinds 2000 onweerstaanbaar gebleken. Meer dan veertig verschillende musea wereldwijd hebben werk van Studio Job in hun collectie opgenomen. Hun werk is extreem en uniek en altijd gemaakt door echte ambachtslieden. Voor Lensvelt creëerde dit duo een serie die iets ingetogener is om zo de waarden van het merk te respecteren. Eenvoudig en toch onmiskenbaar Studio Job, het beste van beide werelden!

Lensvelt brengt verbeelding met Studio Job

Studio Job staat onder andere bekend om haar prints. Hier zit ook altijd een flinke dosis humor in verwerkt. Zo ook bij het Job Parquet Carpet. Dit vloerkleed is bedrukt met een afbeelding van een houten visgraatparket. De zwartwit afbeelding laat de onregelmatige nerven en knoesten van het hout zien. En pas op! Er zitten ook gaten in de vloer. De gele rand zorgt voor een kleurdetail dat het geheel nog sprekender maakt. De Job Office Desk Lamp bureaulamp brengt vooral duidelijkheid in je leven. Waar het bij sommige lampen even zoeken is naar de (te) goed weggewerkte schakelaar, is het bij dit bureaulampje meteen duidelijk. De gouden knop is zo groot dat je je bijna afvraagt of er een piccolo aan komt rennen wanneer je hem indrukt.

Lensvelt Studio Job bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lensvelt. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lensvelt Studio Job collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.