Naar boven

Lensvelt Atelier van Lieshout

Het merk Lensvelt werkt al vele jaren samen met de kunstenaar Joep van Lieshout. Vandaar dat je in de Lensvelt Atelier van Lieshout serie veel moderne klassiekers vindt. Producten die tot de lievelingen horen van veel Nederlandse interieurarchitecten. Door de tijdloze en krachtige uitstraling van de producten passen deze zowel in de woonkamer als op kantoor en in openbare gelegenheden. De AVL Lazy Modernist is daar een goed voorbeeld van. Deze fauteuil geeft veel bewegingsvrijheid aangezien hij in vele verschillende posities gezet kan worden. De rechte lijnen van het ontwerp maken deze Lazy Modernist tijdloos. Je hebt dus met een blijvertje te maken. Hij is verkrijgbaar in zes verschillende kleuren, bedenk dus goed welke kleur jou nooit verveelt. Ben jij al onder de indruk van de Atelier van Lieshout collectie van Lensvelt?

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Lensvelt en Joep van Lieshout

Kunstenaar en ontwerper Joep van Lieshout is al meer dan vijftien jaar ontwerper voor Lensvelt. Recycling is een rode draad door zijn werk en in zijn dagelijkse leven. Hij streeft een zelfvoorzienend bestaan na en leeft het liefst zo dicht mogelijk bij de natuur. En dat is waar Lensvelt en van Lieshout elkaar helemaal vinden. Zowel op persoonlijk als professioneel vlak. Omdat het werk van van Lieshout wars is van trends heeft het een tijdloos karakter. Zo zorgt hij ervoor dat mensen niet uitgekeken raken op zijn producten en ze dus niet snel weg zullen doen. Door buitengewoon goede producten te maken, kun je de massaproductie tegengaan. Wees dus bij aanschaf van een van de producten uit de Atelier van Lieshout serie erop berekend dat je dit product nooit meer kwijt wilt.  

Lensvelt eert Shaker meubels van Atelier van Lieshout

De Shaker collectie van Atelier van Lieshout is een hommage aan de Shakers, een geloofsgemeenschap die zich in de 18e en 19e eeuw settelde in Amerika. Deze gemeenschap leefde in grote eenvoud om zich zo totaal toe te wijden tot god. De zelfvoorzienende gemeenschap is inmiddels zo goed als uitgestorven, maar de meubels die ze hebben ontworpen leven voort. Er is zelfs een museum. De eenvoud en de precisie van de ontwerpen zijn een grote inspiratiebron voor Atelier van Lieshout. Voornamelijk de karakteristieke ‘schuine zit’ naar achteren. Zijn Shaker serie eert de kracht van eenvoud. Neem plaats op de AVL Shaker Chair stoel en voel dat je inderdaad niks meer nodig hebt. Staat de sobere look je aan? Samen met de AVL shaker table tafel 295 heb je een complete eethoek ingericht.

Lensvelt Atelier van Lieshout bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lensvelt. Dat betekent dat wij alle producten uit de Lensvelt Atelier van Lieshout collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.