Flinders is dealer van

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 56 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 56 producten Terug naar boven

Alles over Lensvelt

Het begon allemaal in 1962: het jaar waarin Lensvelt werd opgericht. Sindsdien bieden zij alle middelen om het beste in een interieur naar boven te halen. Met het oog op het milieu gaat de voorkeur van Lensvelt uit naar producten die ze lokaal produceren. Zo dragen zij met hun collecties bij aan een nieuwe, groene en vooral milieuvriendelijke wereld. Het hoofdkantoor van Lensvelt bevindt zich in een grachtenpand uit de zeventiende eeuw aan de Herengracht in Amsterdam. Het achterhuis van dit karakteristieke pand staat in het teken van het kantoor. Het succes van Lensvelt blijkt wel uit de verschillende prijzen die ze door de jaren heen hebben weten binnen te slepen. En dan bedoelen we de Milano Design Award. Al met al vindt Lensvelt een circulaire economie zeer belangrijk. Dat betekent dat de producten van dit merk een hoogwaardige kwaliteit hebben, goed zijn in hun vorm en te hergebruiken zijn om het plaatje rond te krijgen.

Geliefde meubelcollecties van Lensvelt

Om een woning een flinke opschoonbeurt te geven, lenen de (opberg)kasten van Studio Job zich hier uitstekend voor. De Job Office collectie van dit ontwerpersduo typeert zich door de simpele vormen, heldere kleuren en opvallende goudkleurige details. Het bijzondere is wel dat deze kasten in zowel neutrale als felle kleuren verkrijgbaar zijn. Zo is er voor ieder wat wils. Maarten Baas wordt ook wel gezien als een van de meest invloedrijke ontwerpers van Nederlandse bodem. En dan met name in het begin van de eenentwintigste eeuw. Zijn ontwerpen voor Lensvelt vallen op door vooral de vorm van de rugleuning, de kleurtjes waarin ze verkrijgbaar zijn en het onderstel dat hier lijnrecht opstaat. Een andere in het oog springende collectie van Piet Hein Eek vinden we onder de naam ‘Made in the Workshop’. Het meubilair karakteriseert zich door een eenvoudig basic frame van vierkante stalen buizen die we in elk ontwerp terugzien.

Lensvelt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Lensvelt. Dat betekent dat wij alle producten van Lensvelt kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij Lensvelt. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel Waarborg. Zo weet je zeker dat je jouw product veilig en vertrouwd online bestelt.