LEFF amsterdam Tube

Het idee achter de LEFF amsterdam Tube serie is opvallend: voor niemand is tegenwoordig een klok onmisbaar, dus iets extra’s is voor de hedendaagse klok essentieel. Daarom wilde ontwerper Piet Hein Eek ervoor zorgen dat de klokken uit de LEFF amsterdam Tube serie heuse kunstobjecten zijn. En dat is hem zeker gelukt. Een mooi voorbeeld uit LEFF amsterdam Tube collectie is de LEFF amsterdam Tube Wood klok. Het uurwerk is geïntegreerd in een massief blok hout. De combinatie van het ronde en elegante uurwerk met het hoekige en ruwe van het hout geeft de klok een spannende uitstraling. De Tube Wood klok is er in drie varianten: natuurlijk heveahout met een stalen uurwerk, bruin eikenhout met een koperen uurwerk en zwart essenhout met een messing uurwerk. Welke is jouw favoriet?

Lef uit de hoofdstad

Dat LEFF amsterdam allesbehalve een doorsnee designlabel is, blijkt al uit de naam van dit merk. De keuze voor deze naam is tweeledig. Zo betekent ‘lef’ in het Hebreeuws ‘hart’, een indirecte verwijzing naar de locatie van het kantoor van LEFF amsterdam. Dit bevindt zich namelijk in hartje Amsterdam. Maar nog belangrijker is de Nederlandse term ‘lef’, die de kern vormt van de filosofie van LEFF amsterdam. Want, zoals de oprichters zelf aangeven, er is lef voor nodig om een klokkenlabel te starten in een tijd waarin time is all around us. Het moge duidelijk zijn dat velen hetzelfde denken over de klokken van LEFF amsterdam, want de collectie wordt inmiddels in de mooiste winkels en zelfs museumshops over de hele wereld verkocht.

Het stijlvolle duo uit de LEFF amsterdam Tube collectie

De LEFF amsterdam Tube serie maakt van de tijd bijhouden een leuke bezigheid. Om het verstrijken van de tijd nog iets aangenamer te maken, kan je er ook nog je lievelingsmuziek bij aanzetten. In de LEFF amsterdam Tube serie vindt je namelijk de LEFF amsterdam Tube klok met de bijpassende LEFF amsterdam Tube Audio speaker. Dit elegante duo ziet er misschien simpel uit, maar is zonder twijfel uniek. Met bluetooth of AUX laat je via je telefoon of tablet overal je favoriete muziek horen. De speaker heeft een bereik tot wel zeven meter. Uiteraard is er voor zowel de klok als de speaker gekozen voor het beste materiaal, waardoor de speaker je kamer met bijzonder goed geluid vult. Het duo is verkrijgbaar in de uitvoeringen staal, messing en koper. Er past dus altijd een uitvoering van de LEFF amsterdam Tube serie perfect bij jouw interieur.

LEFF amsterdam Tube bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LEFF amsterdam. Dat betekent dat wij elk product uit de LEFF amsterdam Tube collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit de LEFF amsterdam Tube collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij LEFF amsterdam. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Flinders klanten beoordelen de producten van LEFF amsterdam Tube gemiddeld met 8 van de 10 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 1 beoordelingen.

Naar boven