LEFF amsterdam One

Voorzie jij je interieur graag van een mooie designklok? Kijk dan eens in de LEFF amsterdam One collectie. De Leff amsterdam One klok RVS wit arabic wil graag dat je weet aar je aan toe bent. Zo zie je in één oogopslag de tijd middels de cijfers die helder worden weergegeven in het ontwerp van deze klok. Hij oogt misschien op het eerste gezicht wat kleurloos, maar toch heeft hij een klein kleurrijk detail: de rode stip die de wijzers mooi bij elkaar weet te houden. En dat is ook nodig, want zo ben je altijd op de hoogte van het tijdstip. Deze klok heeft een diameter van 25 centimeter. Door het eenvoudige design, komt deze klok in vrijwel elke ruimte tot zijn recht. Heb jij al een mooi plekje in gedachte? 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

LEFF amsterdam design

Het Nederlandse designlabel timmert al sinds 2011 aan de weg met prachtige klokken die voorzien zijn van een opvallend design. En dat moet ook wel in deze tijd. Een tijd waarin niemand meer echt een klok nodig heeft. Dat is ook direct het verhaal achter dit designlabel. Deze klokken vertellen je niet alleen de tijd, maar ook een interessant verhaal. De schoonheid van de klokken staat ook hoog in het vaandel. Om het merk nog een beetje beter te begrijpen, komt het verhaal achter dit merk goed van pas. ‘Lef’ betekent in het Hebreeuws ‘hart’ en dat linkt indirect naar de locatie van het kantoor dat zich in hartje Amsterdam bevindt. Toch vormt deze term ook de kern van hun filosofie. Je hebt namelijk wel wat lef nodig om een klokkenlabel te starten in dit tijdperk.

Minimalistische LEFF amsterdam One klokken

Ontwerper Wiebe Teertstra houdt niet van al te veel poespas en dat is duidelijk te zien in zijn ontwerpen voor deze serie klokken. De keuze laat hij graag aan jou over. Ga jij voor cijfers of voor streepjes? De LEFF amsterdam One klok RVS wit index maakt graag middels streepjes de tijd aan je kenbaar. Om het je nog wat lastiger te maken, kun je kiezen uit een drietal formaten. Het voordeel hiervan is dat er vast een item bij zit die helemaal aan jouw wensen voldoet. Een designklok in je woonkamer, in je eetkamer of misschien wel in je hal? Allemaal ruimtes in je woning waarin zo’n klok maar al te goed van pas kan komen.

LEFF amsterdam One bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LEFF amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de LEFF amsterdam One collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van LEFF amsterdam, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

LEFF amsterdam
Naar boven