LEFF amsterdam Felt

Heb je nog een plekje over aan een van je wanden? Dan kunnen de wandklokken uit de LEFF amsterdam Felt collectie goed van pas komen. De LEFF amsterdam Felt klok is een item die een aanwinst is voor je interieur. Los van het feit dat je de tijd hier prima op kunt zien, is het een plaatje om naar te kijken door het fraaie ontwerp. Hij is zo zacht en zoet dat je deze klok van vilt zelfs kunt aaien. Hoe bijzonder is dat? Als je eens goed kijkt naar het ontwerp van deze klok, dan mag wel duidelijk zijn dat ontwerper Sebastian Harkner voor less is more ging. Deze klok hangt aan je wand, maar eist alleen je aandacht op wanneer je hem nodig hebt. Middels de streepjes zie je eenvoudig hoe laat het is. Ga jij voor witte of grijze wijzers? De keuze is aan jou. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

LEFF amsterdam design

LEFF amsterdam vindt haar oorsprong in Nederland. LEFF amsterdam is allesbehalve een doorsnee designlabel. Dat wordt direct al duidelijk wanneer je oog valt op de merknaam. De keuze voor deze naam heeft twee redenen. ‘Lef’ betekent in het Hebreeuws ‘hart’ en dat heeft een indirecte verwijzing naar de locatie van hun kantoor. Dit kantoor bevindt zich namelijk in hartje Amsterdam. Toch vormt de Nederlandse term ‘lef’ de kern van hun filosofie. Je hebt namelijk behoorlijk wat lef nodig om in dit tijdperk een klokkenlabel te starten. Eigenlijk heeft niemand echt een klok nodig, dat is waarom de klokken van LEFF niet alleen de tijd vertellen, maar ook interessante verhalen. Het mag duidelijk zijn dat je hart hoogst waarschijnlijk een stuk sneller gaat kloppen wanneer je dit fraaie assortiment klokken ziet.

Helemaal bij de tijd: LEFF amsterdam Felt klokken

Het minimalistische design en de keuze voor vilt zijn toch wel kenmerkend voor deze fraaie klokkenserie. Voor welke klok je ook kiest, je gaat hoe dan ook helemaal mee met de tijd. In je hal, woonkamer of slaapkamer, waar komt hij bij jou te hangen? De LEFF amsterdam Felt Two klok hangt het liefst net als zijn grote broer aan de muur, maar toch kun je hem maar beter simpelweg op de tafel zetten. Hij gaat 19,5 centimeter de breedte in, 8 centimeter de diepte in en 21 centimeter de hoogte in. De klokken worden geleverd met een AA-batterij en schoonmaakdoekje. Zo kun je geregeld je klok een opfrisbeurt geven.

LEFF amsterdam Felt bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LEFF amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de LEFF amsterdam Felt collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van LEFF amsterdam, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

LEFF amsterdam
Naar boven