LE KLINT Cylinder

De LE KLINT Cylinder lijn brengt de kenmerkende LE KLINT vouwtechniek op een nieuwe manier naar jouw interieur! De lampen zijn door de vouwtechniek meteen te herkennen als lampen van LE KLINT, maar hebben door hun rechthoekige vorm toch een heel vernieuwend ontwerp. Deze lampen combineren de traditie van LE KLINT dus met een vernieuwende twist. De serie is ontworpen door het eigen LE KLINT designteam en is dus helemaal authentiek voor het merk. Ga bijvoorbeeld voor de Cylinder 382 tafellamp. Deze Cylinder lamp is in diverse kleuren verkrijgbaar. Het hout staat in mooi contrast met de papieren lampenkap. Of ga voor de Cylinder 182 hanglamp. Dit is eigenlijk het evenbeeld van de Cylinder 382 tafellamp, maar dan voor in de lucht. Of je de lamp nou boven de eettafel, in de slaapkamer of bij de bank wilt, met de Cylinder lampen zit je goed.

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Over LE KLINT

Het LE KLINT merk is ontstaan in het begin van de twintigste eeuw, met P.V. Jensen-Klint. In het jaar 1943, werd het Deense merk officieel opgericht door zijn zoon Tage Klint. Hoewel de vouwtechniek voor het papier al voor de allereerste lamp gebruikt werd door P.V. Jensen-Klint, was het zijn zoon die het nog steeds kenmerkende kraagje aan de lampen toevoegde. Het Deense merk heeft dus een zeer rijke geschiedenis. Vandaag de dag werkt LE KLINT met een team van jonge designers die voor nieuwe impulsen zorgen. Dit kunnen onafhankelijke designers zijn waar het merk een samenwerking mee aan gaat, maar er is ook een eigen LE KLINT designteam. Dit team heeft de Cylinder lijn ontworpen. Zodoende sluiten de lampen van LE KLINT altijd aan op de woonstijlen van vandaag en morgen.

Altijd een LE KLINT Cylinder lamp die bij je past

De Cylinder lampen zijn ontzettend veelzijdig en bestaat uit verschillende tafellampen en hanglampen. Zoek je bijvoorbeeld een lampje om je vensterbank mee te verlichten, met kleuren en materialen die overal bij passen? Dan is de Cylinder 382 tafellamp perfect. Ben je op zoek naar een bijzondere lamp voor boven de eettafel? Neem dan de Cylinder 183 hanglamp. Deze hanglamp is breder dan de andere lampen uit de Cylinder serie. Hierdoor heeft de lamp een wat stoerdere uitstraling dan de andere Cylinder lampen. De verschillende Cylinder tafel- en hanglampen zijn ook heel geschikt om met elkaar te combineren. Combineer bijvoorbeeld de smalle en brede hanglamp voor een speels en stijlvol effect.

LE KLINT Cylinder bij Flinders

Flinders is officieel dealer van LE KLINT. Dat betekent dat wij alle Cylinder lampen van LE KLINT kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of contacteer ons per e-mail. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.