Goods Lazy vloerlamp
  Vragen of scherpe aanbieding?

  Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

  Goods Lazy vloerlamp

  Omschrijving

  De Goods Lazy vloerlamp is ontworpen door Chris Slutter.

  Luiwammes! De Goods Lazy vloerlamp leunt het liefst de hele dag tegen de muur. Voordeel voor jou: deze lamp is zo lui dat hij nergens heen gaat. Je kan de lamp dus overal neerzetten. Ook geeft deze vloerlamp geen tegengas, dankzij het flexibele materiaal zet je de lamp telkens in een andere positie. De lamp staat goed in de woonkamer, maar in de slaapkamer is het natuurlijk een lichtend voorbeeld voor iedereen die niet kan slapen.

  Het kapje van de Goods Lazy vloerlamp is een vierkant van 12 bij 12 bij 12 centimeter. De hoogte is 180 centimeter. De buis van de vloerlamp is gemaakt van aluminium, het kapje is van speciaal voor Goods ontwikkelde kunststof. Deze kapjes zijn verkrijgbaar in de kleuren wit, geel of oranje. Aan het snoer van de lamp zit een schakelaar. Deze vloerlamp heeft een E14-fitting en wordt inclusief lichtbron geleverd.

  Zoek je naast de Lazy vloerlamp van Goods een andere vloerlamp van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Goods. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de Lazy vloerlamp, neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

  Over de ontwerpers...

  Specificaties

  Merk Goods
  Ontwerper Chris Slutter
  Afmetingen (b) 14 x (d) 14 x (h) 180 cm
  Ruimte Alleen geschikt voor binnen
  Materiaal Aluminium (metaal)
  IP-waarde 20
  Lichtrichting Alle richtingen
  Bediening Aan-/uitschakelaar op snoer
  Dimbaar Nee
  Lichtbron Meegeleverd
  Soort lichtbron Gloeilamp
  Type lichtbron 1 x E14 van 25W, max 40W
  Fitting E14 (kleine fitting)
  Energielabel F
  Herkomst Nederland

  Sfeerafbeeldingen

  Goods Lazy vloerlamp
  Goods Lazy vloerlamp
  Toon meer producten Toon minder producten
  Toon meer producten Toon minder producten
  Naar boven