Ferm Living Large Geometry kussen roze 50x50
Binnen 1 week
 
€ 54
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Ferm Living Large Geometry kussen roze 50x50

Omschrijving

Dit is het Ferm Living Large Geometry kussen roze 50x50.

Bekijk het leven vandaag eens door een roze bril. Het Large Geometry roze kussen kijkt graag met je mee. Het roze motief op de voorkant komt terug op de achterkant, maar dan in het zwart. Zo kun je voor- en achterkant afwisselen, als je eens wat minder roze gestemd bent. De olijfgroene rand vormt een mooi contrast. Het Large Geometry roze kussen van Ferm Living voelt zich helemaal bij je thuis, of dat nu in de woon- of slaapkamer of in de kinderkamer is. Haar kleine zusje heet Little Geometry roze kussen, en ook van haar word je blij.

Het Large Geometry kussen roze van Ferm Living heeft een breedte van 50 centimeter en een lengte van 50 centimeter. Het is gemaakt van 100% biologisch katoen en gevuld met een mix van veren en dons. De afneembare hoes kan op 30 graden in de wasmachine. Er zit een garantie op van 1 jaar. Omdat de print met de hand gemaakt is, kunnen variaties in het patroon optreden.

Zoek je naast het Large Geometry kussen roze 50x50 van Ferm Living een ander kussen van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Ferm Living. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over het Large Geometry kussen roze 50x50, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Specificaties

Merk Ferm Living
Soort Ferm Living kussens, Ferm Living kinderkussens, Ferm Living accessoires
Afmetingen (l) 50 x (b) 50 cm
Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Katoen
Garantie 1 jaar
Herkomst Denemarken
Opmerking De achterkant van het kussen heeft hetzelfde motief, maar dan in het zwart.

Sfeerafbeeldingen

Ferm Living Large Geometry kussen roze 50x50
Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven