Alessi La Stanza dello Scirocco schaal
1-2 weken

Speciale actie: Bij besteding boven de € 75,- aan producten van Alessi, ontvangt u tijdelijk de Limited Edition Sarrià schaal t.w.v. € 50,- cadeau. De schaal wordt automatisch toegevoegd in de winkelwagen zolang de voorraad strekt.

 
€ 80
 
Vragen of scherpe aanbieding?

Bij grotere aantallen kunnen wij een scherpe offerte op maat maken. Neem hiervoor, of al jouw overige vragen, contact op met klantadvies.

Alessi La Stanza dello Scirocco schaal

Omschrijving

De Alessi La Stanza dello Scirocco schaal is ontworpen door Mario Trimarchi.

Dit stormachtige ontwerp van Mario Trimarchi komt uit de "La Stanza dello Scirocco" collectie. Deze collectie is geïnspireerd op de abstracte en bewegingsloze atmosfeer tijdens het schuilen voor de storm de "Scirocco". De elementen van de schaal hebben verschillende afmetingen zonder een concrete lijn te volgen.

Zoek je naast de La Stanza dello Scirocco schaal van Alessi een andere Schaal van dit merk? Bekijk dan onze gehele collectie. Flinders is officieel dealer van Alessi. We kunnen alle producten en opties leveren. Heb je een specifieke vraag over de La Stanza dello Scirocco schaal, contacteer dan gerust onze klantenservice.

Over de ontwerpers...

Specificaties

Ruimte Alleen geschikt voor binnen
Materiaal Staal
Garantie 1 jaar
Herkomst Italië
Merk Alessi
Productsoort Alessi schalen, Alessi fruitschalen
Ontwerper Mario Trimarchi
Afmetingen (h) 6.20 x (Ø) 24.50 cm

Sfeerafbeeldingen

Alessi La Stanza dello Scirocco schaal
Alessi La Stanza dello Scirocco schaal

Soortgelijke producten

Toon meer producten Toon minder producten
Naar boven