Naar boven

Kvadrat Sunniva 2

Sunniva is een meubelbekledingsstof die bestaat uit 58% wol, 25% viscose, 8% linnen, 5% polyamide en 4% polyester. Het oorspronkelijke ontwerp is van de inmiddels overleden Zweedse textielontwerpster Fanny Aronsen. De 24 nieuwe kleuren zijn echter bedacht door het Belgische multi-talent Raf Simons, die we kennen van zijn spectaculaire modecollecties bij Dior en onder eigen naam en momenteel creatief directeur van modehuis Calvin Klein is. Hij brengt een schilderachtig kleurgebruik in het interieur met dit kleurenpalet. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Sunniva mengt kleuren en texturen om een stof te creëren die van een afstand uit één rijke effen toon lijkt te bestaan, maar van dichtbij het complexe karakter onthult. Elke kleurvariant brengt twee tonen wol samen, geweven in een plat, tweed-achtig patroon. De toevoeging van een beetje polyamide geeft Sunniva de glanzende afwerking. De stof heeft een slijtvastheid van 50.000 Martindale.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.