Naar boven

Kvadrat Steelcut Trio 2

Steelcut is een wollen meubelbekledingsstof die bestaat uit 90% kamgaren wol en 10% nylon. De stof is bij ons verkrijgbaar in de varianten Steelcut (37 kleuren) en Steelcut Trio (49 kleuren). Deze stof is op een innovatieve manier geweven, waardoor er een driedimensionaal oppervlak ontstaat met minipyramiden. Dit geeft de stof een simpele maar precieze expressie, ondanks het ingewikkelde weefproces waardoor hij tot stand gekomen is. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Het verschil tussen Steelcut en Steelcut Trio is de manier waarop ze zijn gekleurd. Zoals de naam al suggereert, wordt Steelcut Trio gemaakt van drie verschillend gekleurde draden, vaak een combinatie van zeer heldere tonen met meer lichte tonen. Dit accentueert niet alleen wat meer het driedimensionale karakter van de stof, maar brengt er ook wat levendigheid in. Uiteraard combineren de twee Steelcuts uitstekend met elkaar. De stoffen hebben een slijtvastheid van 80.000 (Steelcut) en 100.000 (Steelcut Trio) Martindale en zijn daarmee ook duurzaam te noemen.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.