Naar boven

Kvadrat Remix 2

Remix is een wollen meubelbekledingsstof die bestaat uit 92% wol en 8% nylon. De stof is ontworpen door Giulio Ridolfo, die sinds hij slaagde voor zijn Master of Fashion Design in Milaan in 1985 een ruime ervaring heeft opgedaan als textiel- en kleuradviseur voor de groten der aarde op het gebied van mode en design, zoals Tods, Hogan, Gianfranco Ferré, Moroso, Vitra, Fritz Hansen en de Salone del Mobile in Milaan. Zijn inspiratie voor Remix waren de pakkenkunstenaars op Savile Row in London, waar je de mooiste maatpakken van de wereld kunt krijgen. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

De stof is van een heerlijk garen gemaakt, dun en sterk. Elke (melange)draad bestaat uit drie verschillend gekleurde garens, en voor elk van de 28 kleurvarianten worden twee van zulke melangedraden gebruikt. Het resultaat is altijd een intens kleurenspel van 6 verschillende kleuren. Remix heeft een slijtvastheid van 100.000 Martindale.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.