Naar boven

Kvadrat Harald 2

Harald is een zeer dicht geweven en kortharige velours. De gebruikte techniek maakt van fris, zacht en 100% katoen een fluweelzacht textiel. De intense kleur die ontstaat bij zo een matte velours zorgt ervoor dat de focus direct op het silhouet van het beklede object komt te liggen. Het oorspronkelijke ontwerp van de stof is van Fanny Aronsen. De 20 nieuwe kleuren zijn echter bedacht door het Belgische multi-talent Raf Simons, die we kennen van zijn spectaculaire modecollecties bij Dior en onder eigen naam en momenteel creatief directeur van modehuis Calvin Klein is. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Stofsoort in detail

Het nieuwe kleurenpalet biedt een grote selectie van levendige grondtonen zoals sleutelbloem geel, gebrand oranje, framboos, lavendel, aubergine en donker mintgroen, naast meer natuurlijke tonen. Harald is een duurzame stof met een slijtvastheid van 100.000 Martindale en geschikt voor zowel gordijnen als voor meubelbekleding.

Stofsoorten bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kvadrat. Dat betekent dat wij alle stofsoorten kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Ben je op zoek naar een specifieke stofsoort en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een stofsoort op je meubel, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je een nieuw meubel ontvangt met de betreffende stofsoort.