Naar boven

Kvadrat gordijnen

Het Deense bedrijf Kvadrat is al sinds jaar en dag gespecialiseerd in de productie van prachtige meubel- en gordijnstoffen. Deze stoffen worden in verschillende weverijen in Europa geproduceerd. Veel van onze Scandinavische merken maken gebruik van de prachtige en moderne stoffen van Kvadrat. Voorbeelden zijn Hay, Muuto, Normann Copenhagen en Ferm Living. De stoffen zijn misschien iets duurder dan op de markt, maar ze onderscheiden zich door de uitstekende kwaliteit, het kleurgebruik en innovativiteit. Samen met de Bouroullec broers zijn in 2013 voor het eerst ook kant en klaar gordijnen op de markt gebracht. De bekende stoffen van Kvadrat, maar dan in een kant en klare set voor de mooiste gordijnen in huis of op kantoor. Flinders heeft er hoge verwachtingen van.

Flinders is dealer van

Er komen geen producten overeen met de selectie.

Kvadrat: toonaangevend in stoffen

Kvadrat is een toonaangevende producent van design textiel in Europa. Het Deense bedrijf creëert hoogwaardige en moderne textielproducten voor thuis en op het werk. Van bekeding voor stoelen tot en met gordijnen, kussens en geluidsdempende schermen. De ontwerpen tonen een enorme toewijding aan het stoffenvakgebied. Kenmerkend voor Kvadrat stoffen zijn de woorden: eenvoud, kleur en innovatie. Het is de ambitie van het bedrijf om continu te blijven innoveren en samen te werken met de beste ontwerpers, architecten en kunstenaars. Voorbeelden zijn Peter Saville, Akira Minagawa, Tord Boontje, David Adjaye, Patricia Urquiola, Finn Sködt, Roman Signer en Ronan en Erwan Bouroullec. De stoffen en stofgerelateerde producten spelen een belangrijke rol in veel van 's werelds meest geprezen architectonische gebouwen zoals de Swiss Re in Londen, Museum of Modern Art in New York, Walt Disney Concert Hall in Los Angeles, Reichstag in Berlijn, Guggenheim Museum in Bilbao en het Guangzhou Opera House in China.

Flinders officieel Kvadrat dealer

Flinders is officieel dealer van Kvadrat gordijnen. We kunnen alle kant en klaar gordijnen leveren. Ben je op zoek naar een specifiek gordijn van Kvadrat en staat deze niet op onze website? Bel dan onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Bij ons vind je geen namaak. Wij bestellen rechtstreeks bij de producent. Mocht er onverhoopt wat mis zijn met een product, dan kunnen wij voor jou zonder moeite een claim indienen bij Kvadrat. In 9 van 10 gevallen krijg je dan in no-time een nieuwe gordijnset toegestuurd. Bestel je Kvadrat gordijnen bij Flinders veilig en vertrouwd online. Flinders is lid van de Thuiswinkel Organisatie en voert het Thuiswinkel waarborg.

Flinders projectinrichting

Flinders is zeer actief op de projectenmarkt en verzorgt complete inrichtingen voor particulieren, bedrijven en instellingen. Onze stylistes denken graag met u mee en adviseren u volledig onafhankelijk. Wij maken samen met u een gedegen inrichtingsvoorstel, inclusief tekeningen op schaal. Indien gewenst begeleiden wij u gedurende het gehele inrichtingstraject en nemen wij het projectmanagement op ons. Uiteraard kunnen wij de ready made curtains van Kvadrat in onze voorstellen meenemen. Neem nu contact op, wij staan graag voor u klaar.

vrijblijvende offerte