Naar boven

Betaal met Klarna

Ontvang tijdelijk € 10 korting en maak kans op een Smoooth pakket

Klarna en Flinders slaan de handen ineen. Dankzij deze samenwerking profiteer je tijdelijk van € 10 korting wanneer je een bestelling ter waarde van € 75 of meer bij Flinders plaatst. En het mooie is: deze korting is geldig op alle producten van Flinders. Of je nu gaat voor prachtige eetkamerstoelen, hanglampen of woonaccessoires: in ons assortiment met meer dan 33.000 designproducten is de kans groot dat je een product vindt dat past bij jouw woonsmaak. 

Gebruik kortingscode: KLARNA2019SDF

*Geldig tot en met 31 maart 2019 vanaf € 75

De betaaloptie Klarna geeft je de mogelijkheid om achteraf te betalen. Je ontvangt eerst het product dat je bij Flinders bestelt en na afloop krijg je veertien dagen de tijd om deze te betalen. In de periode van 5 maart t/m 24 maart maak je als Flinders klant kans op een Smoooth pakket wanneer je een bestelling plaatst en kiest om je betaling te voltooien via Klarna. 

Betaal later met Klarna. Nu beschikbaar voor al onze klanten. Get smoooth.
Als je met Klarna shopt, kan je kiezen om later te betalen. Dat betekent dat je eerst je bestelling ontvangt en later pas betaalt. Dat is smoooth.

Hoe maak je kans? We zetten in het kort de spelregels voor je op een rij:

  • Shop minimaal één keer met Klarna in de periode van 5 maart 2019 tot en met 24 maart 2019. Hoe vaker je met Klarna koopt, hoe groter je kans om te winnen.
  • Stuur je aankoopgegevens uiterlijk 7 april 2019 in via onze campagnepagina op klarna.com om mee te doen aan deze actie.
  • Door je aankoopgegevens in te vullen, ga je akkoord met de algemene voorwaarden van deze actie.
  • Je maakt kans op een van de 42 Smoooth Pakketten, elk ter waarde van maximaal 200 euro.
  • Uit alle inzendingen wordt een willekeurige winnaar bepaald.
  • De winnaars van de Smoooth pakketten worden door Klarna uiterlijk op 15 april 2019 geïnformeerd.