Hoe retourneer ik een product?

Hoe retourneer ik een product?

Om één of meerdere producten uit je bestelling te retourneren, doorloop je de volgende stappen:

 1. Meld bij onze afdeling Klantadvies dat je een artikel wilt retourneren. Dit kan per telefoon (020 - 30 30 630, elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 9:00 - 18:00) of e-mail en is noodzakelijk voor het verwerken van de retourmelding.
 2. Je ontvangt een bevestiging van je retourmelding inclusief een retourcode.
 3. Verpak het te retourneren product in de originele verpakking en zorg ervoor dat het onderweg niet kan beschadigen. Dit doe je door het product te verpakken in de doos of plastic seal zoals je deze van ons hebt ontvangen. Wij verzoeken je niet op de originele doos te schrijven of er verzendstickers op te plakken.

 4. Stuur het product terug naar Flinders (zie adres hieronder). Je kunt het pakket ook verzekerd versturen met PostNL. Neem in geval van een groot pakket  even contact op met de afdeling Klantadvies, dan regelen zij een geschikte koerierservice om de producten terug te zenden. Let op! De kosten hiervoor bedragen € 25. 

  Flinders B.V.
  Westhavenweg 53-3
  1042 AL Amsterdam
   
 5.  Je kunt het product ook kosteloos afgeven bij de Flinders Winkel in Zaandam. Wij verzoeken je ook in dit geval de retour vooraf aan te melden bij de afdeling Klantadvies op 020 - 30 30 630 (elke werkdag van 09:00 - 22:00 uur en in het weekend van 9:00 - 18:00). In het weekend kan het druk zijn in de winkel waardoor je retour niet direct afgehandeld kan worden. Wij vragen hiervoor je begrip. Let op: wanneer je het product omruilt in de winkel, dien je het nieuwe product in de winkel te betalen. Wij zorgen er dan voor dat het bedrag van je retour product wordt teruggestort op je rekening (uiterlijk binnen 14 dagen). Helaas kunnen we dit tijdelijk niet op een andere manier verwerken. Excuses voor het ongemak.

 6. Nadat wij het pakket in goede orde hebben ontvangen ruilen wij het artikel om (indien voorradig) of storten wij het aankoopbedrag inclusief eventuele kosten van heenzending uiterlijk binnen 14 dagen na retourzending of nadat je op afdoende wijze hebt aangetoond dat je het product hebt teruggestuurd, terug op je rekening.

Tijdens de bedenktijd van 30 dagen mag je het product natuurlijk uitpakken of gebruiken zoals je dat in de winkel zou doen. Gebruik je het product zodanig dat het niet meer 'als nieuw' verkocht kan worden, dan kan Flinders besluiten een deel van het aankoopbedrag in te houden. We willen graag een volgende koper ook het product onbeschadigd en in de originele verpakking kunnen aanbieden. Wij vragen hiervoor je begrip. Wil je het product retourneren? Dan verzoeken we je vriendelijk het product in de originele verpakking terug te sturen.

 

Maak kennis
met Fleur

Als klantadviseur is Fleur dagelijks bezig met klanten blij maken. Dit doet zij door hun vragen te beantwoorden via e-mail, telefoon en chat.

Bekijk het hele Flinders team

Fleur Le Guen
 

Telefoon
Ma-vr 09.00-18.00
Za-zo 09.00-18.00
bel 020 3030630

 

Mail
Stuur ons een
e-mail
verzend bericht

 

Chat
We zijn nu

begin chat

 • Gratis bezorging in NL en BE
 • Binnen 30 dagen retourneren
 • 7 dagen per week klantadvies
 • Duizenden designproducten op voorraad
 • Thuiswinkel Waarborg: veilig shoppen
 • Gratis interieuradvies in onze winkel
 • Officiële dealer van de beste designmerken
 • Gratis achteraf betalen
 • Altijd de scherpste prijzen
Naar boven