Naar boven

Onderhoudsvriendelijke kinderkleden van Tarkett

De design kinderkleden van Tarket komen goed van pas en zijn ideaal voor op de kinderkamer. Hoe komt dat? Deze kinderkleden zijn gemaakt van premium vinyl en dat zorgt er nou net voor dat je zowel vuil als vlekken eenvoudig kunt verwijderen met lauw water en pH-neutrale zeep. Met het Leaves Tropical vloerkleed vinyl 196 van Tarkett geef je de kinderkamer een tropisch karakter. Of is je kind juist gek op het regenwoud? Dan voldoet het Laaves Rainforest vloerkleed vinyl 196 vast en zeker aan zijn of haar verwachtingen. Het leuke aan deze kinderkleden is ook dat ze een ronde vorm hebben en daardoor de ruimte een speelse twist geven. Het mag duidelijk zijn dat de kinderkleden van Tarkett door zowel de designs als het onderhoudsvriendelijke karakter perfect zijn voor op de kinderkamer of juist de speelkamer. 

Bijzondere kinderkleden van Ferm Living

Het Deense merk Ferm Living is koploper als we het hebben over kinderkleden. Dit merk typeert zich vooral door prachtige designs, grafische prints en vrolijke kleurcombinaties. En dat zien we ook terug in de vloerkleden speciaal voor kinderen. De collectie typeert zich door een breed scala aan grafische, ronde kleden die werkelijk in iedere (kinder)kamer mooi staan. Neem bijvoorbeeld de Eternal Jute collectie van Ferm Living. Zo zijn het Black Dots vloerkleed en het Black Triangle vloerkleed erg geliefd. Een andere optie is de Safari collectie van Ferm Living waarin je niet alleen vloerkleden vindt, maar ook bijpassend(e) kussens en behang geheel in de stijl van de kleden. De kinderkleden uit deze collectie zijn ideaal voor de dierenliefhebbers onder ons. 

Design kinderkleden bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij alle kinderkleden van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar kinderkleed van een specifiek merk en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.