Beddengoed voor uw kinderkamer, Design beddengoed kopen? FLINDERS

Kinderbeddengoed

Om het bed van je kind helemaal af te maken, mag kinderbeddengoed uiteraard niet ontbreken. Kinderbeddengoed moet vaak wel passen bij de materialen, kleuren en vormen die in de kamer voorkomen. We kunnen wel zeggen dat design kinderbeddengoed een onderdeel vormt van het interieur in deze ruimte. Los daarvan is het natuurlijk het allerbelangrijkst dat je kind heerlijk slaapt onder het beddengoed. In de collectie kinderbeddengoed vind je veel verschillende prints, kleuren en designs. Van echt stoere jongensovertrekken tot de meest lieve meisjesovertrekken, het is maar net wat past bij de smaak van je kind. Zo is de kans in elk geval groot dat er een dekbedovertrek tussen zit dat helemaal aansluit bij wat jullie zoeken. Weet jij al welk dekbedovertrek het gaat worden?

Sorteren op

1-100 van 122 producten

Buitengewoon kinderbeddengoed van Snurk

Snurk is een Nederlands merk dat de focus volledig legt op beddengoed. Het bijzondere aan hun beddengoed is wel dat ze zijn voorzien van levensechte prints. Het beddengoed is trouwens ook gemaakt van katoen van de beste kwaliteit waardoor je gegarandeerd een fijne nachtrust tegemoet gaat wanneer je eronder ligt. Met deze unieke prints proberen ze zich te onderscheiden en eigenlijk continu te vernieuwen. Leuk om te weten: het team achter Snurk maakt de prints zelf en haalt geen plaatje van internet. Het leuke aan het beddengoed van Snurk is wel dat kinderen zich helemaal kunnen identificeren met hun favoriete held: prinsessen, teddyberen, piraten en nog veel meer. Dit kinderbeddengoed voegt daadwerkelijk iets toe aan het comfort van een bed, de stijl in een kamer en het plezier van een kind.

Kinderbeddengoed in de Scandinavische stijl

Scandinaviërs staan bekend om eenvoud, functionaliteit en vrij neutrale kleuren. En dit verwerken ze logischerwijs ook in kinderbeddengoed. We zien veel grafische designs, pastelkleuren en prints waarmee kinderen zich kunnen identificeren. Denk bijvoorbeeld aan het kinderbeddengoed van Ferm Living, Sebra en Done by Deer. Om er zeker van te zijn dat je kinderbeddengoed aanschaft dat helemaal aansluit bij je wensen en behoeften, is het belangrijk om op de afmeting te letten want deze verschillen van elkaar. Het is het allerleukst om samen met je kind een passend dekbedovertrek uit te zoeken, want zo ben je er zeker van dat het bij jullie allebei goed in de smaak valt.

Kinderbeddengoed bij Flinders

Flinders is officieel dealer van meer dan honderd designlabels. Dat betekent dat wij al het kinderbeddengoed van deze merken kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven