KEK Amsterdam Underwater Jungle

De designliefhebbers met een liefde voor de onderwaterwereld kunnen met de Underwater Jungle behangcollectie van KEK Amsterdam hun hart ophalen. Het behang is voorzien van een prachtige mix van illustraties en is speciaal ontworpen voor mensen met een beetje lef. Een statement maak je met het Underwater Jungle behang van KEK Amsterdam namelijk wel. De levendige voorstelling waar je de meest prachtige vissen en andere exotische waterdieren in terugvindt, is uitgevoerd in bijzondere kleurenpaletten. Daarmee is het Underwater Jungle behang een ware eyecatcher in het interieur. Zo kun je met dit behang bijvoorbeeld één muur in de woonkamer behangen waarmee je instant de ruimte stijlvol en excentriek maakt. Combineer het behang met naturelle kleuren meubels en gouden details voor een eclectisch, modern geheel. In de kinderkamer komt dit behang ook mooi van pas.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-6 van 6 producten Sorteren op 1-6 van 6 producten Terug naar boven

Over KEK Amsterdam

In 2010 begon de familie Kok in de hoofdstad van Nederland met een designmerk gespecialiseerd in hoge kwaliteit behang en muurstickers. Het bleek een daverend succes. Ondertussen ontwerpt KEK Amsterdam toonaangevend behang en bijzondere muurstickers die je in menig interieur terugziet. De stijl van KEK Amsterdam kenmerkt zich door zware kwaliteit, bijzondere prints en uitgesproken kleuren: het behang en de muurstickers zijn net wat anders dan normaal. Met behang van KEK Amsterdam kun je van een alledaagse muur een waar statement piece maken. De collecties zijn uiteenlopend. Naast de Underwater Jungle collectie vind je bij Flinders nog veel meer in het oog springende collecties van KEK Amsterdam. Wij bij Flinders zijn zeker fan!

Excentriek behang voor elke ruimte: het Underwater Jungle behang

Excentriek kan je het Underwater Jungle behang van KEK Amsterdam wel noemen. Kijk maar eens naar die prachtige illustraties, bijzondere kleuren en opvallende details in het Underwater Jungle I behang en het Underwater Jungle ll behang. Hoe langer je naar het behang kijkt, hoe meer exotische visjes en andere waterdieren je gaat vinden. Het behang is ontworpen door de Amsterdamse visual designer Tjitske Storm. Storm beschrijft haar stijl als eclectisch en haalt haar inspiratie uit de natuur, dieren, geometrie en kunst. En dat zie je goed terug in de Underwater Jungle collectie van KEK Amsterdam. De gewaagde en kleurrijke print sluit schitterend aan op verschillende woonstijlen én is verkrijgbaar in meerdere bijzondere kleuren. Welke kies jij uit?

Zware kwaliteit, dat vind je bij KEK Amsterdam

Het behang van KEK Amsterdam kenmerkt zich door zijn zware kwaliteit. Zo wordt bijvoorbeeld het Underwater Jungle llI behang van KEK Amsterdam gedrukt op supersterk vliesbehang dat met zijn matte textuur eindeloos lang mooi blijft. Daarnaast is vliesbehang gemakkelijk aan te brengen. Doordat je de muur rechtstreeks insmeert met lijm heb je geen onhandige behangtafels meer nodig. Ideaal! Daarnaast timmert KEK Amsterdam met behang hard aan de weg betreft duurzaamheid. Zo voldoet de basis van het behang aan de Oeko-Tex® Standard en wordt de toner volledig CO2-vrij geproduceerd. De toner is zelfs Food approved en mag dus in direct contact komen met voedsel. Ook is het behang vrij van formaldehyde en andere vluchtige stoffen die schadelijk kunnen zijn. Word jij ook blij van het Underwater Jungle behang van KEK Amsterdam?

KEK Amsterdam Underwater Jungle bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de Underwater Jungle collectie van KEK Amsterdam kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.