Naar boven

KEK Amsterdam Toys for Boys

Met de KEK Amsterdam Toys for Boys muurstickers geef je eenvoudig een eigen draai aan een ruimte. Neem bijvoorbeeld de Toys for Boys: Airplane muursticker. Een vliegtuig is toch wel een speeltje die goed in de smaak valt bij jongens. Het speciale aan deze muursticker is dat je er ook nog eens op kunt krijten. Lekker multifunctioneel. Deze muursticker is gemaakt van hoogwaardig, matzwart schoolbordfolie. Heb je ergens in je woning nog een glad gestucte muur die wel wat gezelligheid kan gebruiken? Dan is deze muursticker je graag van dienst. Naast muurstickers vind je ook behang in de Toys for Boys serie. Wij kunnen ons voorstellen dat je nu ook wel nieuwsgierig bent naar de andere items uit deze collectie. Bekijk daarom het complete aanbod zodat je helemaal op de hoogte bent van alle mogelijkheden.  

KEK Amsterdam design

In 2010 hebben de broers en zus het Nederlandse KEK Amsterdam opgericht. Het team achter dit merk vult elkaar perfect aan en dat begrijp je wel als je ziet waarvoor ze verantwoordelijk zijn. Het creatieve brein achter KEK is Evert Kok. Hij bedenkt onder andere die gave prints die op het behang en de muurstickers te zien zijn. Barbara Kok zorgt ervoor dat alle marketing- en salesactiviteiten op rolletjes lopen. Het financiële plaatje ligt in handen van Bas Kok. Kenmerkend voor KEK Amsterdam is toch wel dat alle ontwerpen stuk voor stuk weer heel anders zijn. De enorme collectie behang en muurstickers is een aanwinst voor ieder interieur. Zodra je de designs uit deze collectie ziet, ontdek je direct de verrassende, vernieuwede en eigenzinnige muurstickers die maar een klein beetje van je ruimte vragen. Voor welke muursticker ga jij?

Behang: KEK Amsterdam Toys for Boys

Groen, donkergrijs of lichtgrijs, voor welke kleur ga jij? Het Toys for Boys behang is verkrijgbaar in deze kleuren. Door het fraaie design geeft het behang uit deze collectie eenvoudig een update aan welke ruimte dan ook. Het Toys for boys behang groen is ideaal voor jongens die van de kleur groen houden. Het is geen superopvallende kleur, maar hij brengt wel net wat meer vrolijkheid in een ruimte. Hierdoor is dit behang ideaal voor de kinderkamer. Dit behang van Nederlandse bodem bestaat uit drie stroken die elk een afmeting hebben van 48,7 centimeter bij 280 centimeter. We raden je niet aan dit behang in de buitenlucht te gebruiken. De kwaliteit zal snel achteruit gaan.

KEK Amsterdam Toys for Boys bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Toys for Boys collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.