Naar boven

KEK Amsterdam Puppy

Ben jij groot liefhebber van puppy’s? Dan mag je de KEK Amsterdam Puppy collectie niet missen. Op de muurstickers uit deze serie staan puppy’s centraal. Om het nog gezelliger te maken in een ruimte, kun je ook kiezen voor meerdere puppy’s bij elkaar. Ook handig voor degenen die lastig keuzes kunnen maken. De KEK Amsterdam Dalmatian Puppy muursticker is er één om op te eten. Ideaal voor mensen die gek zijn op honden, maar het te veel werk vinden of er allergisch voor zijn bijvoorbeeld. Je plakt deze hond op de muur en je hebt er gegarandeerd jarenlang plezier van. Wil je meer honden uit deze collectie muurstickers bekijken? Ontdek ze allemaal om erachter te komen welk item jouw favoriet is. 

KEK Amsterdam design

Het Nederlandse KEK Amsterdam staat bekend om de grote collectie muurstickers en behang. Daarnaast hebben ze meer mooie spullen om vooral je muur een boost te geven. In 2010 zagen oprichters Bas, Evert en Barbara Kok het licht. KEK Amsterdam was een feit en wel in de hoofdstad van ons land. Het drietal voert elk een andere functie uit waardoor ze een perfect team vormen. Evert is verantwoordelijk voor de ontwerpen van alle producten. Hij weet ons elke keer weer te verrassen met zijn eigenzinnige, verfrissende ontwerpen. Barbara zorgt ervoor dat het merk goed onder de aandacht komt door middel van verschillende marketing- en salesactiviteiten. Het financiële plaatje is ook belangrijk en dat ligt bij Bas. Kijken jullie ook al uit naar de nieuwe collectie(s)?

Lieve KEK Amsterdam Puppy muurstickers

De honden op deze muurstickers kijken je met echte puppyogen aan. Lief, toch? De KEK Amsterdam Golden Retriever Puppy XL muursticker is een stuk groter met een breedte van 91 centimeter en een hoogte van 117 centimeter. Het voordeel van deze muurstickers is dat ze bestand zijn tegen water en je ze hierdoor ook eenvoudig schoonmaakt. Voor welke muursticker je uiteindelijk ook kiest, we raden je in elk geval aan om glad gestucte muren uit te kiezen. Zo komen deze muurstickers het best tot hun recht. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen om de muursticker(s) op je deur of raam te plakken. Het is maar net waar ze je woning kunnen sieren.

KEK Amsterdam Puppy bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Puppy collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.