KEK Amsterdam Marble behang

Is er nog een ruimte in je huis die je graag een elegante en volwassen uitstraling wilt geven? Zonder te veel accessoires toe te voegen maar ook zonder dat iemand de ruimte als saai zou kunnen omschrijven? Misschien is het behang uit de KEK Amsterdam Marble behang serie wel de oplossing die je zoekt. De uitvergrote print van de structuur van deze luxueuze natuursteen geeft de ruimte meteen karakter en elegantie. Een uitgesproken en tegelijkertijd rustgevend statement. Er is keuze uit verschillende kleuren en structuren. Het Marble White Blue behang is de meest lichte, ingetogen versie terwijl het Marble Black Grey behang een tikkeltje donkerder is. Neem een kijkje en bepaal welke versie in jouw huis of op kantoor het beste tot zijn recht zal komen.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 13 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-4 van 4 producten Sorteren op 1-4 van 4 producten Terug naar boven

KEK Amsterdam maakt het mogelijk

Als we ons huis willen versieren, grijpen we snel naar accessoires en verschillende losse elementen die we verspreid in de ruimte neerzetten. Maar je kunt ook je huis versieren met een groot eenmalig gebaar. Bijvoorbeeld met behang van het Nederlandse merk KEK Amsterdam. Dit merk heeft een enorm uitgebreide collectie die je zeker zal verassen. Wie dacht dat het mogelijk was het melkmeisje heel groot op de muur te hebben, of een collectie van allerlei verschillende lekkere gebakjes? Je kunt het zo gek niet bedenken of KEK Amsterdam maakt het mogelijk. Zo ook een wand gemaakt van marmer. Dat is niet langer enkel voor de rijken weggelegd, maar met een beetje behanglijm ook voor elke andere liefhebber van deze natuursteen.

Elegant Marble behang van KEK Amsterdam

Al het behang uit deze serie is verkrijgbaar in vier, zes of acht banen. Een baan is 48,7 centimeter breed en 280 centimeter lang. Dat betekent dat de vierbaans een oppervlakte van 194,8 bij 280 centimeter beslaat. Het is bij behang verstandig om meer centimeters te hebben dan te weinig. Anders heeft je muur nog een reststrook over en dat haalt het krachtige effect weg. Elk aantal baanopties heeft een andere uitsnede. Kijk daarom goed naar onze afbeeldingen om er zeker van te zijn wat je kunt verwachten. Voor het ophangen geeft KEK Amsterdam Perfax Roze voor vliesbehang als lijmadvies. Dit smeer je op de muur in plaats van op het behang wat deze klus aanzienlijk makkelijker maakt. Hangt het Marble White Gold behang binnenkort bij jou op de muur?

KEK Amsterdam Marble behang bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Marble collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.