Sorteren op

1-28 van 28 producten

Over KEK Amsterdam

Het is duidelijk dat de mensen van KEK Amsterdam er hun hele ziel en zaligheid in stoppen om jouw muur net even anders te maken dan die van anderen. Het merk heeft talloze opties om jouw muren te versieren en zo je interieur een extra boost te geven. De collectie bevat posters, prints op hout, muurstickers en natuurlijk behang, alles voor zowel de kinderkamer als voor de rest van het huis. Het behang wordt gedrukt op vliesbehang dat milieuvriendelijk en biologisch afbreekbaar is en natuurlijk supersterk. Het handige van dit behang is dat je enkel de muur hoeft in te smeren met behanglijm (het liefst met Perfax Roze voor vliesbehang). Je hebt dus geen gedoe met onhandige behangtafels. Wellicht dat een van de mooie bloemensamenstellingen uit de Golden Age serie straks bij jou op de muur schittert.

Opties van KEK Amsterdam Golden Age wanddecoratie

Vind je je hele muur behangen wat te overheersend? Het goede is dat KEK Amsterdam ook andere opties heeft, zoals een behangcirkel of een wandplaat van hout. Naast de verschillende bloemen en boeketten bevat de Golden Age serie ook nog geschilderde tropische landschappen uit diezelfde tijd. Zo hoef je niet meteen op vakantie om toch dagelijks te kunnen genieten van natuurlijke taferelen die in Nederland buiten niet te vinden zijn. Wanneer je de Golden Age Landscape behangcirkel in de slaapkamer hangt, zal je elke ochtend heerlijk rustig uit je dromen ontwaken. Of hang het Golden Age Landscape 2 wandpaneel hout daar waar jij wel dagelijks weg wilt dromen bij palmbomen, bergen en rivieren.

KEK Amsterdam Golden Age bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de Golden Age collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.