KEK Amsterdam Engraved Flowers

Met de KEK Amsterdam Engraved serie haal je een staaltje vakmanschap uit de Gouden Eeuw in huis. Deze behangserie bevat prints met daarop etstekeningen van verschillende kunstenaars uit die tijd. Prachtige afbeeldingen opgebouwd uit zwarte lijntjes die allemaal ooit met een etspennetje op een koperen of zinken plaat getekend zijn. Met het Engraved Landscapes I behang vergroot je je ruimte door er  een weids landschap aan toe te voegen. Kijk goed naar de grootte van je muur en welk aantal banen je nodig hebt om deze te bedekken. De afbeelding is ook net elke keer anders uitgesneden met de mooie boom altijd als centraal middelpunt. Met dit behang haal je een prachtig landschap in huis die je ruimte uniek maakt en tegelijkertijd rust aanbrengt.

  • Gratis verzending vanaf € 99
  • Klantwaardering 9.4
  • Grootste voorraad van NL
  • Al 12 jaar dé designspecialist
Sorteren op 1-36 van 48 producten Laad meer artikelen Sorteren op 1-36 van 48 producten Terug naar boven

KEK Amsterdam voor op je muur

Wanneer je een muur in je huis hebt die nog wat kaal en saai is, moet je vooral een kijkje nemen in de collectie van het merk KEK Amsterdam. Zij hebben een heel divers aanbod van mogelijkheden om je muur op te leuken. Zo kun je kiezen voor plaatselijke opties zoals muurstickers, prints op hout of posters, maar wanneer je de hele muur wil aanpakken is er ook behang, heel veel behang. Of je nou graag dieren, planten, structuren of werk wat je ook in een museum kan vinden op je muur wilt, KEK Amsterdam heeft het voor je. Heb je een lastig formaat muur en kom je er met de standaardrollen niet uit? Dan maken ze het voor je op maat.

KEK Amsterdam zoomt in met Engraved collectie

Naast de etsen van landschappen bevat de Engraved serie behang met uitvergrote bloemenprints. Een groot boeket als deze heb je nog nooit in huis gehad. En het fijne is, deze bloemen zullen nooit verwelken. Omdat het formaat zo is opgeblazen, kun je de techniek die door de kunstenaar gebruikt is heel goed zien. Je kunt uren blijven staren naar de zorgvuldig geplaatste lijntjes die vorm, licht en schaduw weergeven. Er zijn verschillende opties van welk stuk van dit wildboeket je op je muur wilt. Bij het Engraved Flowers I behang zijn verschillende bloemen zichtbaar en bij het Engraved Flowers II behang is het voornamelijk een van de bloemen die alle aandacht krijgt. Neem snel een kijkje en wie weet zit jouw lievelingsbloem er wel tussen.

KEK Amsterdam Engraved bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Engraved collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.