KEK Amsterdam Butterfly

De collectie van KEK Amsterdam zit vol met verassende, eigenzinnige en vernieuwende producten. In de KEK Amsterdam Butterfly collectie zie je dit ook heel goed terug. In deze collectie vind je, zoals de naam het al verklapt, allerlei soorten en maten vlinders terug. De Butterfly set 3 muurstickers bevat bijvoorbeeld vier mooie en gedetailleerde vlinders die je zonder enige moeite opplakt. Het fijne van de muurstickers is dat ze niet alleen op de muur, maar overal op kunnen worden geplakt zolang de ondergrond hard en glad is. De vlinders uit deze collectie zijn niet alleen leuk voor in de kinderkamer, maar ook voor op het raam of in de woonkamer of hal. Doordat deze vlinders er zo levensecht uitzien, zal het altijd lijken alsof er een grote elegante vlinder is neergestreken. 

Er komen geen producten overeen met de selectie.

KEK Amsterdam muurdesign

Vanuit onze eigen hoofdstad ontwerpt KEK Amsterdam de meest bijzondere muurstickers en soorten behang. Het design van dit Nederlandse merk is eigenzinnig en vernieuwend. Je kunt ze omschrijven als designproducten met een grote knipoog. De producten van KEK Amsterdam geven huizen sfeer en persoonlijkheid door middel van de vrolijke designs. In 2010 werd het familiebedrijf KEK Amsterdam opgericht door Evert Kok, Barbara Kok en Bas Kok. Elk hebben een eigen functie binnen het bedrijf. Evert is het creatieve brein, Bas houdt zich bezig met de dagelijkse leiding en alle marketing- en salesactiviteiten worden verzorgd door Barbara. De drie vullen elkaar perfect aan en weten daardoor steeds weer verassende producten te maken die bij jou thuis de muren kunnen versieren. De Butterfly muurstickers zijn hier een goed voorbeeld van.

Sierlijke KEK Amsterdam Butterfly Muurstickers

De KEK Amsterdam Butterfly Muurstickers vormen een makkelijke en mooie manier om je huis een beetje op te leuken. De muurstickers zijn verkrijgbaar in verschillende sets met elk meerdere vlinderstickers. De Butterfly set 2 muursticker bevat bijvoorbeeld één grote vlindersticker en drie kleine vlinders die je door het hele huis kunt verspreiden of juist bij elkaar kunt hangen. De muurstickers zijn gemaakt van matte vinylfolie van hoogwaardige kwaliteit. Door de hoge kwaliteit waarin de fleurige vlinders zijn geprint, lijken ze levensecht. Het mooie van deze muurstickers is dat er geen hinderlijke randjes te zien zijn waardoor ze er nog realistischer uitzien. De muurstickers hebben verschillende groottes. Welke stickers je ook waar ophangt, met deze set ontpopt jouw huis zich tot een echte vlindertuin.

KEK Amsterdam Butterfly bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Butterfly collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Naar boven