Naar boven

Over KEK Amsterdam

KEK Amsterdam zet zich al sinds 2010 in om zo veel mogelijk mensen in Nederland te verblijden met mooie muurdecoraties. Zo maken ze onder andere behang en muurstickers. Het behang van KEK Amsterdam is vaak net even anders. Zo wordt er bij het ontwerp van nieuw behang van KEK Amsterdam voor op de kinderkamer vaak samengewerkt met creatieve bureaus waar Nederlands bekendste illustratoren aan verbonden waren. Zo ging het merk onder andere de samenwerking aan met Stichting Max Velthuijs, die jarenlang alle Kikker boeken heeft geïllustreerd. Nu is KEK Amsterdam bij het ontwerpen van de Busy Bears collectie de samenwerking aangegaan met Fiep Westendorp Illustrations. En daar zijn wij bij Flinders heel blij mee, want Fieps vrolijke en grappige illustraties roepen bij ons allemaal de mooiste herinneringen op.

Vrolijke behangranden

Ben je stiekem ook een beetje verliefd geworden op dit leuke behang, maar wil jij bij de gedachte aan het opnieuw behangen van een kamer al huilend in een hoekje kruipen? Geen zorgen, want speciaal voor jou ontwierp KEK Amsterdam ook behangranden met dezelfde mooie illustraties van beren. Zo kunnen jij en je kind al na een half uurtje genieten van deze mooie illustraties. Ook de behangrand is verkrijgbaar in verschillende kleuren. Maar of je nu kiest voor Busy Bears behangrand roze, Busy Bears behangrand blauw, Busy Bears behangrand groen of Busy Bears behangrand geel, één ding is zeker: de kinderkamer wordt er een stuk gezelliger op.

KEK Amsterdam Busy Bears bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Busy Bears collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.