Naar boven

KEK Amsterdam Alfabet Beestjes

Het behang uit de KEK Amsterdam Alfabet Beestjes collectie is een mooie geheugensteun voor kinderen die bezig zijn met het alfabet leren. Daar komt de naam van deze collectie ook vandaan. Als je goed naar het behang kijkt, zie je alle letters van het alfabet terugkomen. Leuk detail: de eerste letter vind je terug op het bijpassende beest. Zo zie je de ‘v’ staan op de vlinder en de ‘k’ op het konijn. Het is best een zoektocht om alle letters te vinden. Ideaal voor kinderen, want zo houd je ze tenminste goed bezig. En voor je het weet is het alweer tijd om naar bed te gaan en dat doen ze maar al te graag met al deze gezellige beestjes op hun kamer. Ben je nieuwsgierig geworden? Neem dan eens een kijkje in het complete aanbod. 

Sorteren op

1-1 van 1 producten

KEK Amsterdam design

KEK Amsterdam staat onder leiding van de familie Kok. Het Nederlandse designlabel staat bekend om de eigentijdse prints op zowel het behang als de muurstickers. Zo geef je eenvoudig een boost aan die saaie wand op de slaapkamer of kinderkamer bijvoorbeeld. De broers Evert en Bas en de zus Barbara vervullen elk hun eigen rol en versterken hierdoor elkaar. Evert verzint de prints en patronen, Bas zorgt ervoor dat financiën op rolletjes lopen en Barbara is verantwoordelijk voor de marketing- en salesactiviteiten. Dit trio vult elkaar perfect aan en dat is ook een van de redenen waarom dit Nederlandse merk zo succesvol is. Door het verfrissende en unieke design weten hun producten je elke dag weer te verrassen.

KEK Amsterdam Alfabet Beestjes: één grote beestenboel

Het KEK Amsterdam Alfabet Beestjes behang groen heeft een breedte van 48,7 centimeter en een hoogte van 280 centimeter. Nu is aan jou de vraag hoeveel wanden je met dit behang wilt sieren. Voor liergierige kinderen is dit behang in elk geval een aanwinst op hun slaap- of kinderkamer. Een variant hierop is het KEK Amsterdam Alfabet Beestjes behang. Door de neutrale kleur van dit behang, combineer je dit eenvoudig met het kleurrijke speelgoed van je kinderen. Vind je dit behang toch te druk? Dan kun je er ook voor kiezen om één wand in een ruimte te bekleden met dit behang. Weet jij al waar je voor kiest?

KEK Amsterdam Alfabet Beestjes bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KEK Amsterdam. Dat betekent dat wij alle producten uit de KEK Amsterdam Alfabet Beestjes collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.