Kay Bojesen Songbird

Het ontwerp van de Kay Bojesen Songbird serie stamt al uit 1950, maar de eerste Kay Bojesen Songbirds werden pas in 2012 geproduceerd. Dankzij het tijdloze design past een Kay Bojesen Songbird perfect in een modern interieur. Elke Kay Bojesen Songbird is geschikt als woonaccessoire, maar is ook sterk genoeg om de kracht van kleine spelende kinderen te weerstaan. Grappig detail is dat elke Songbird naar een dierbare van Kay Bojesen vernoemd is. Zo is het Kay Bojesen Songbird Ruth speelgoed vernoemd naar de Zweedse schoondochter van de ontwerper. De vrolijke roze en rode kleuren geven de Songbird een vrouwelijke schoonheid, die ongetwijfeld is geïnspireerd op de prachtige schoondochter Ruth.

Kay Bojesen design

Het Deense merk Kay Bojesen staat bekend om zijn prachtige houten producten. Toen zilversmid Kay Bojesen vader werd van een zoon, begon hij zicht te richten op het maken van houten speelgoed. In 1922 deed hij met vier ontwerpen mee aan een speelgoedwedstrijd en won een prijs. Dit smaakte naar meer, dus besloot Kay Bojesen zich volledig toe te leggen op het ontwerpen van houten speelgoed. Omdat zijn zoon nogal speels en eigenwijs was, moest het speelgoed wel tegen een stootje kunnen. Daarnaast was de filosofie van Kay Bojesen dat speelgoed altijd rond en zacht moest aanvoelen. Dit zie je dan ook helemaal terug in de Kay Bojesen Songbird serie. Alle vogels zitten stevig in elkaar en zijn samengesteld uit gladde en ronde vormen. Naast de Kay Bojesen Songbird reeks vind je bij Flinders ook ander Kay Bojesen speelgoed, zoals het Monkey speelgoed.

Vrolijke vogels

Eigenlijk is één Kay Bojesen Songbird niet genoeg. Het wordt pas echt een gezellige speelpartij als je een nestje vol Songbirds hebt. Songbird Pop speelgoed vindt het bijvoorbeeld heel leuk om te spelen met Songbird Peter speelgoed. De twee vogels lijken wel een beetje op elkaar, met hun rode en zwarte kleuren. Songbird Kay speelgoed en Songbird Sunshine speelgoed herkennen zich ook in elkaars prachtige blauwe kleuren. Zet deze vier Kay Bojesen Songbird vogels bij elkaar, en het wordt een gezellig en kleurrijk gekwetter. Dus of je nu een Kay Bojesen Songbird vliegwedstrijd organiseert, of luistert wie het mooiste kan zingen, met deze vrolijke vogels in huis hoef je je geen moment te vervelen.

Subtiel speelgoed

Het Kay Bojesen Songbird Alfred speelgoed is misschien niet de kleurrijkste van het stel, maar hij laat wel heel mooi zien uit welk hout hij gesneden is: naturel en gerookt eikenhout. Door de naturel afwerking kun je de tekening van het hout tot in detail bestuderen. Ook het Kay Bojesen Songbird Ernst speelgoed heeft een bescheiden verenpak. Deze Songbird is geïnspireerd op Ernst, de vader van Kay Bojesen. Zijn vader was zowel creatief als zakelijk, wat je meteen terugziet in deze Kay Bojesen Songbird. De grijze kleur geeft de vogel een serieuze uitstraling, maar de vormgeving en het nieuwsgierige oogje hebben toch iets ondeugends.

Kay Bojesen Songbird bij Flinders

Flinders is officieel dealer van de Kay Bojesen Songbird collectie. Dat betekent dat wij elke Kay Bojesen Songbird kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kay Bojesen Songbird en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met je Kay Bojesen Songbird, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt. Flinders verzendt bovendien gratis in de Benelux.

Kay Bojesen
Filters
Productsoort
Prijs
>>
<<
   
Update
Kleur
Materiaal
Op voorraad
Naar boven