Naar boven

Kartell wandlampen

Voor een unieke wandlamp zit je goed bij de collectie Kartell wandlampen. Dit zijn namelijk stuk voor stuk eyecatchers die bovendien erg handig zijn. Ze nemen weinig ruimte in beslag, ideaal als je veel licht in een kleine ruimte nodig hebt. De Kartell É wandlamp is bijvoorbeeld geknipt voor deze taak. Een kleine lamp met een nog kleinere naam, dat is de É wandlamp van Kartell. Ondanks zijn formaat schittert dit kleintje aan elke wand. En je weet wat ze zeggen: klein is fijn. De geplisseerde kap geeft de wandlamp een klassieke uitstraling, maar door de materiaalkeuze blijft het ontwerp modern. Daar komt nog bij dat hij verkrijgbaar is in zeven elegante kleuren. Met de Kartell wandlamp verlicht je iedere ruimte met een klein lampje op een grootse wijze. 

Kartell designs

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De Kartell design meubels zijn inmiddels niet meer weg te denken uit de interieurwereld. En dat is niet zomaar. Vele ontwerpen van Kartell zijn uitgegroeid tot wereldberoemde iconen. In de beginjaren produceerde Kartell vooral auto-artikelen, maar het designmerk brak echt door toen het zich ging richten op design meubelen. De prijzen en nominaties bleven dan ook niet uit. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell.

De Kartell wandlamp is wél een muurbloempje

Ook al wordt de Kartell wandlamp aan de muur bevestigd, je aandacht wordt er gewoon naartoe getrokken. Met de Kartell Bloom wandlamp 28 cm haal je gegarandeerd een vrolijke wandlamp in huis. Met een naam als Bloom verwacht je een lief en verlegen lampje, maar deze Kartell wandlamp steelt overal waar hij hangt de show. De Kartell wandlamp overstijgt eigenlijk het begrip 'lamp'. Het is met al zijn bloemetjes meer een kunstwerk van licht te noemen. Een aanrader om er het voorjaar mee in huis te halen, welk seizoen het ook is. Want deze bloemetjes zijn van kunststof, dus ze blijven het hele jaar door in bloei. De Kartell Bloom wandlamp heeft een diameter van 28 centimeter en een hoogte van 22 centimeter. Je kan deze lamp ook als plafondlamp gebruiken. Zo kan je een heel boeket maken met de Kartell Bloom wandlamp.

Kartell wandlamp bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell wandlamp kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke Kartell wandlamp en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een Kartell wandlamp, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.