Kartell Verlichting

Kartell heeft een werkelijk prachtige verlichting collectie. Vooral de hanglampen en de tafellampen gooien hoge ogen bij het Nederlandse publiek. Wereldberoemd is ondertussen de Bourgie tafellamp van Ferruccio Laviani. Vooral de kristallen versie is prachtig en zal bij jou thuis zeker niet misstaan. Een bekende hanglamp is de FL/Y, eveneens van Laviani. Deze kunststof lamp is er in alle kleuren van de regenboog en doet het goed in de keuken of boven de eettafel. Maar ook in cafes en restaurants is het een veel geziene gast. De totale verlichting-collectie is eigenlijk te groot om hier op te noemen. Neem vooral zelf een kijkje en laat je maar verrassen.

Sorteren op

1-45 van 45 producten

Kartell verlichting serie

Flinders biedt de gehele collectie Kartell verlichting aan:

Vragen over Kartell verlichting? Onze klantenservice staat voor je klaar

Je kunt natuurlijk vragen hebben over een specifiek lamp uit de Kartell Verlichting serie. Bel gerust onze klantenservice 020 – 30 30 630 (elke dag 9:00–18:00) of neem contact met ons op. Wij staan graag voor je klaar

Flinders klanten beoordelen de producten van Kartell verlichting gemiddeld met 5 van de 5 sterren. Dit gemiddelde is opgebouwd uit 19 beoordelingen.

Kartell
Naar boven