Naar boven

Kartell schalen

Kartell staat toch wel vaak bekend om kleur en kunststof. Zo ook de Kartell schaal. De Kartell Moon schaal bijvoorbeeld. Met deze schaal hoeft het niet donker te zijn om van de maan te kunnen genieten. Door deze schaal haal je hem namelijk gewoon in huis! Het licht weerkaatst ook nog eens prachtig in deze Kartell schaal. Je kunt de schaal in elk geval in bijna alle kleuren van de regenboog bestellen. Zo zit er vast wel iets bij wat jij mooi vindt! De schaal kun je gebruiken als een accessoire voor op tafel, om je lievelingsfruit in op te bergen of misschien wel simpelweg je sleutels en dat soort noodzakelijke dingen. Reden genoeg om zo’n Kartell schaal aan te schaffen!

Prijswinnend Kartell

Kartell is sinds 1949 een toonaangevend designmerk uit Italië. De designmeubels van Kartell zijn inmiddels niet meer weg te denken in de woonwereld. De collectie van Kartell is breed en omvangrijk, en bestaat onder andere uit stoelen, lampen, kasten en accessoires. Kartell produceerde in de beginjaren voornamelijk auto-artikelen, maar brak echt door toen het zich ging richten op designmeubels. De prijzen en nominaties bleven niet uit. Het designmerk is trotse eigenaar van negen Compasso d'Oro's. Beroemde designers als Antonio Citterio, Ronan & Erwan Bouroullec, Ferruchio Laviani, Ron Arad, Patrick Jouin en Patricia Urquiola hebben ontwerpen gemaakt voor Kartell. Maar de meest bekende ontwerpen zijn toch wel gemaakt door Philippe Starck. Hij is de bedenker van onder andere de Louis Ghost stoel, de Masters stoel en de Bubble Club collectie. Kartell maakt vaak gebruik van transparante materialen, die de ontwerpen de kenmerkende Kartell look geven.

Een kleurrijke Kartell schaal

De Kartell Jelly schaal is kortgezegd een lust voor het oog. Maar waarom dan? Ze zeggen wel eens, het oog wil ook wat. Dat past geheel bij deze schaal! Je hoeft hem niet eens te gebruiken, want zonder iets erop is hij misschien nog wel veel mooier. Alleen om neer te zetten, komt deze schaal al volledig tot zijn recht. Ga je liever voor een bijzonder vormgegeven schaal? Dan is de Kartell U-Shine schaal wat voor jou. Het is eigenlijk een schaal in een schaal. In elk geval kun je je fruit prima kwijt in deze schaal. Hij is 29 centimeter breed, 15 centimeter diep en 14 centimeter hoog. De verschillende kleuren prijzen deze Kartell schaal tot het zonnetje in huis.

Kartell schaal bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij elke Kartell schaal kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifieke schaal van Kartell en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een schaal van Kartell, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.