Naar boven

Kartell Aledin

De Kartell Aledin collectie bestaat uit twee bureaulampen die qua stijl het best kunnen worden omschreven als grafisch, excentriek en multi-inzetbaar. De bureaulampen maken allebei gebruik van LED licht waardoor ze energiezuinig zijn en extra lang meegaan. De Kartell Aledin Tec bureaulamp is het wat serieuzere typetje van het stel. Hij heeft een platte kop waardoor hij een directe, sterke lichtstraal op de ondergrond werpt. Dankzij de ingenieuze constructie kun je de lichtstraal overal naartoe richten. Dit maakt hem uitermate geschikt voor een plekje in jouw kantoor. Dat hij wat serieuzer van karakter is betekent gelukkig niet dat deze lamp geen vrolijke ondertoon heeft. Naast dat deze lamp bijzondere grafische details in het armatuur heeft, is hij ook verkrijgbaar in een grote variëteit aan frisse kleuren. Welke vind jij het mooist? 

Over Kartell

Kartell is inmiddels een waar begrip in de wereld van design. Het in 1949 opgerichte label is inmiddels al decennialang het boegbeeld van Italiaans design. Kartell staat bekend om zijn grappige, vernieuwende, prikkelende, soms ietwat ironische maar bovenal kwalitatief hoogwaardige ontwerpen. Bij Kartell experimenteren ze graag met nieuwe toepassingen van materialen. Zo hebben ze bij Kartell een grote voorliefde voor het gebruik van plastic. Want waar de meeste merken plastic als een goedkopere ‘tweede keuze’ zien, hebben ze bij Kartell een enorm set aan technieken en vaardigheden ontwikkeld waardoor ze plastic kunnen omtoveren in de mooiste meubels, verlichting en woonaccessoires. En dat laten ze graag zien! Zo zijn de bureaulampen van Kartell vaak voorzien van plastic details. Heb jij de plasticelementen in de Kartell Aledin collectie al gespot?

Stuk voor stuk aanwinsten voor op je bureau

De Kartell Aledin Tec bureaulamp is gelukkig niet alleen. Hij wordt namelijk vergezeld door zijn iets speelsere wederhelft: de Kartell Aledin Dec bureaulamp. Deze bureaulamp wordt gesierd door hetzelfde frame met grafische details, maar heeft een heel andere kop. Deze bureaulamp heeft een kegelvormige diffuser die zorgt voor een bredere lichtstraal en meer atmosferisch licht. Daarmee is deze bureaulamp perfect voor iedereen die op zoek is naar een huiselijke, sfeervolle bureaulamp voor het alledaagse interieur. Een leuk detail: de diffuser van deze bureaulamp is richtbaar. Daardoor kun je verschillende hoeken van jouw huis onder de aandacht brengen.

Kartell Aledin bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Kartell. Dat betekent dat wij alle producten uit de Kartell Aledin collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent kunnen bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product uit deze collectie, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.