Naar boven

Karimoku New Standard Colour

De Karimoku New Standard Colour collectie heeft niet voor niks “Colour” in zijn naam zitten. De collectie bevat de kleurrijkste details in knalroze en blauw. Tegenwoordig hoef je geen roze bril meer op te hebben om je fijn te voelen, alleen al de roze Karimoku New Standard Colour Bin opbergbak small is genoeg! Maar naast de knalkleuren zijn er ook de kalme kleuren die ware toevoegingen zijn aan de Colour collectie van Karimoku New Standard. Bijvoorbeeld de Karimoku New Standard Colour Wood Dining tafel 120 in naturel of beige met stippen. Deze tafel haalt zelf al het licht de ruimte in. De kruk die perfect past bij deze tafel is de Karimoku New Standard Colour Stool kruk. Met de basiskleur die overeenkomt en de knalroze en knalblauwe lijnen wordt het een speels geheel.

Het Japanse Karimoku New Standard

De designproducten die wij bij Flinders verkopen komen zelfs van 9000 kilometer ver. Na 9000 kilometer kom je terecht bij het Japanse designmerk Karimoku New Standard. In 2009 is dit label door meubelontwerpers en een houtproducent ontstaan. De houtproducent Karimoku produceert en verkoopt al meer dan zeventig jaar topkwaliteit hout. Hier moest natuurlijk in een directe lijn wat mee gedaan worden dachten de ontwerpers. De meubels die het label ontwerpt worden gemaakt met het hoogwaardige kwalitatieve hout van de esdoorn, eik en kastanjeboom. Naast kwaliteit vindt Karimoku New Standard de duurzaamheid van het hout ook erg belangrijk. Ze maken de meubels van dunne bomen die anders tot papier gesnipperd zouden worden of onbenut zouden blijven. Zo wordt het mooie Japanse bos gespaard en houtverspilling tegengegaan.

Mooi roze is niet lelijk

Het mag natuurlijke niet in je woonkamer ontbreken: een bijzettafel. Je zet je kopje thee of vaas met bloemen namelijk niet op de grond. Maar ben je de standaard bijzettafel zat en op zoek naar iets bijzonders? De Karimoku New Standard Colour Wood bijzettafel 60 is zoiets bijzonders. Het donkergrijze blad en de donkergrijze details halen de poeder roze kleur extra naar voren. Het lijkt net een eikenhouten regenton in een nieuw jasje, en dan dus geen regenton maar een bijzettafel! Er is ook een traditionele Japanse techniek gebruikt voor deze bijzettafel. Deze techniek verbindt het hout met elkaar waardoor je een waardig kunstwerk in huis haalt. De onderkant van het tafelblad mag ook gezien worden.

Karimoku New Standard Colour bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Karimoku New Standard. Dat betekent dat wij alle producten van de Karimoku New Standard Colour collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek item uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Karimoku New Standard, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.