Naar boven

Karimoku New Standard Castor

De Karimoku New Standard Castor collectie bestaat uit drie verschillende stoelen. Deze stoelen zijn gemaakt van prachtig eikenhout en verkrijgbaar in meerdere kleuren. Een stoel om in te relaxen of voor achter je bureau, de Karimoku New Standard Castor stoelen passen overal. Door het mooie model van de Karimoku New Standard Castor Pad gestoffeerde stoel ben je meteen verkocht. Dit is niet het enige pluspunt aan deze stoel. Naast het mooie uiterlijk is hij ook nog eens enorm comfortabel door de kussentjes en neemt hij weinig ruimte in. Wanneer de vloer toch leeggemaakt moet worden, is de Castor stoel van Karimoku New Standard ook uiterst handig. Je kunt er namelijk vijf op elkaar stapelen! 

Design van Japans hout - Karimoku New Standard

Het Japanse label Karimoku New Standard is opgericht in 2009. Dit designmerk ontstond bij de Japanse houtproducent Karimoku die in contact kwam met getalenteerde ontwerpers. Met een houtproducent die al meer dan zeventig jaar hout vervaardigd en designers met mooie ideeën aan zich wist te binden, was het te verwachten dat het bedrijf populair zou worden. Tegenwoordig wordt het hierdoor in meer dan twintig landen over de hele wereld verkocht. Wat centraal staat bij Karimoku New Standard is de kwaliteit van het hout en de zorgvuldige bewerking ervan. Het hout van de eik, esdoorn en kastanjeboom wordt hierbij gebruikt. Naast kwaliteit vindt Karimoku New Standard de duurzaamheid van het hout ook erg belangrijk. Ze maken de meubels van dunne bomen die anders onbenut zouden blijven of tot papier worden gesnipperd. Zo wordt het mooie Japanse bos gespaard en houtverspilling tegengegaan. Dit merk heeft dus alleen maar pluspunten!

Relaxen in de fauteuil uit de Castor collectie

Bij een fauteuil denken de meeste mensen waarschijnlijk aan een enorm grote, zachte met stof of leer beklede stoel. Maar de ontwerpers van Karimoku New Standard laten zien dat het ook anders kan. Zij hebben namelijk de Karimoku New Standard Castor Low fauteuil ontworpen. Deze is gemaakt van prachtig Japans eikenhout. Door de relaxte vorm van de fauteuil krijg je geen houten kont maar kan je juist eindeloos genieten. Je kunt kiezen uit de natuurlijke eikenhouten kleur, maar ook uit grijs, zwart en groen. Ben jij ook zo enthousiast geworden over Karimoku New Standard? Kijk dan vooral naar de andere Karimoku New Standard stoelen!       

Karimoku New Standard Castor bij Flinders

Flinders is officieel dealer van Karimoku New Standard. Dat betekent dat wij alle producten van de Karimoku New Standard Castor collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek product uit deze collectie en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product van Karimoku New Standard, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.