Naar boven

KAOS vanuit een ervaringsdeskundige

KAOS is een Noors merk dat in 2015 door twee schoonzussen is opgericht. Nadat ze beide moeder werden kwamen ze erachter dat er een grote behoefte is aan Scandinavische designproducten voor het leven met kinderen. Deze stijl is overheersend in de meeste woonkamers en wanneer er een baby in huis komt, is het fijn dat de nieuwe spullen daarbij aansluiten. Aan de producten uit het assortiment van KAOS is af te zien dat ze ontworpen zijn door vrouwen met praktijkervaring. Slimme oplossingen en praktische elementen voeren de boventoon. Alles is vormgegeven in mooie materialen en stijlvolle kleuren zoals we dat kennen van het Scandinavische design. Zoals ze zelf zeggen: de ontwerpen zijn ontwikkeld voor kinderen en vormgegeven voor de ouders. De perfecte combinatie als je het ons vraagt.

KAOS groeit met de tijd mee

De Endeløs serie laat zien dat het merk begrijpt hoe dynamisch het leven van kinderen is. Ze worden niet enkel groter, maar hun behoeftes veranderen ook per jaar. De klimrekken uit deze collectie zijn daarom niet enkel gemaakt om op te klimmen, ze hebben ook verschillende accessoires aan de serie toegevoegd voor andere doeleinden. Hang bijvoorbeeld het Canvas Organizer voor Endeløs Wall bar klimrek aan het rek. Zo is er ineens opbergruimte voor boekjes, stiften en ander speelgoed. Wanneer je kind huiswerk mee naar huis krijgt, kun je er ook een werkplek van maken door het Bureaublad voor Endeløs Wall bar klimrek toe te voegen. Het rek groeit dus eigenlijk met je kind mee. Grote kans dat ze het zelfs mee willen nemen wanneer ze op zichzelf gaan wonen.

KAOS Endeløs bij Flinders

Flinders is officieel dealer van KAOS. Dat betekent dat wij elk product uit de KAOS Endeløs collectie kunnen leveren en deze rechtstreeks bij de producent bestellen. Je vindt bij ons dan ook geen namaak. Ben je op zoek naar een specifiek en staat deze niet op onze website? Bel dan onze afdeling Klantadvies of neem per e-mail contact met ons op. Mocht er onverhoopt iets mis zijn met een product, dan dient Flinders een claim voor jou in bij de producent. Wij zorgen ervoor dat je binnen no-time een nieuw product ontvangt.